KAYSERİSPOR DARMA DAĞIN

KAYSERİSPOR DARMA DAĞIN

KAYSERİSPOR 0-5 FENERBAHÇE

Spor Toto Süper Lig´in 27.hafta kapanış mücadelesinde Kayserispor-Fenerbahçe´yi konuk etti. Mücadele Fenerbahçe´nin 5-0´lık galibiyeti ile son buldu.

Spor Toto Süper Lig´de 27.hafta Kayserispor-Fenerbahçe karşılaşması ile son buldu. Karşılaşma Fenerbahçe´nin 5-0´lık üstünlüğü ile son buldu. Mücadele sonrası açıklamalarda bulunan Kayserispor Teknik Direktörü Sumudica, takımdan ayrılacağının sinyallerini verdi.

8. dakikada Mehmet Topal´ın defansın arkasına attığı topla kaleci ile karşı karşıya kalan Soldado´nun düzgün vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu ve skor 1-0 oldu. 12. dakikada ceza sahası dışında topla buluşan Aatif´in düzgün vuruşunda üst direğe çarpan top filelere gitti ve Fenerbahçe 2-0 öne geçti. 44. dakikada Giuliano´nun ara pasıyla kaleci ile karşı karşıya kalan Soldado´nun vuruşu kaleci Vedat Karakuş´tan döndü. Dönen topu takip eden Soldado kendisinin ikinci takımının üçüncü golünü kaydetti ve Fenerbahçe 3-0 öne geçti. İlk yarıda başka gol sesi çıkmadı ve ilk yarı Fenerbahçe´nin 3-0´lık üstünlüğü ile son buldu.

58. dakikada Dirar´ın pasıyla ceza sahası içerisinde topla buluşan Şener´in sağ çaprazdan vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu ve skor 4-0 oldu. 86. dakikada ceza sahası içerisinde topla buluşan Dirar topu müsait durumda olan Giuliano´ya bıraktı. Topla buluşan Giuliano, takımının 5. golünü kaydetti. Karşılaşmada başka gol sesi çıkmadı ve Kayserispor, ligdeki en farklı mağlubiyetini aldı.

Maçın ardından konuşan Kayserispor Teknik Direktörü Marius Sumudica, ?İkinci yarıda oynadığımız maçlarda genelde oyuna 1-0 geride başlıyorduk. Bugün bu durum değişti ve maça 2-0 geri başladık. Geriden gelmek gerçekten çok zor bir iş. Kariyerim başladığından beri böyle bir mağlubiyeti daha önce görmedim ve yaşamadım ama bunlar demek ki oluyormuş. Ben buraya çıktığımda futbolcularım hakkında hiçbir zaman kötü söz söylemedim. Ben bugün onlardan daha yürekli oynamalarını beklerdim. Bazı oyuncularım herhalde ligin bittiğini düşünüyor. Kayseri halkına çok saygı duyuyorum. Kayseri halkının önünde bu skor beni utandırıyor, buraya çıkmaya utanıyorum. Ben dürüst bir insanım. Hak etmediğim parayı kazanamam. Bu yüzden de başkanımla görüşeceğim. Başkanla bir toplantımız olacak. Yüreğimde bir acı var? diyerek istifa sinyali verdi.

Haber: Şevket Tekin



Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor-trabzon maçı biletleri satışa çıktı

‘Yılmaz’dan temkinli açıklama

Burak Yılmaz: “Ben umutluyum, daha iyi olacağız”

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor 40 puana erişmek istiyor

Maçı bilet fiyatları belli oldu