KAYSERİSPOR DÖRT DÖRTLÜK

KAYSERİSPOR DÖRT DÖRTLÜK

KAYSERİSPOR HAZIRLIK MAÇINDA ADANASPOR´U 4-1 YENDİ

Süper Lig temsilcimiz İstikbal Mobilya Kayserispor milli maçlar nedeniyle verilen arada TFF 1.Lig ekiplerinden Adanaspor´la bir hazırlık maçı yaptı ve karşılaşmayı 4-1 kazandı.

Kadir Has Stadyumu´nda taraftarı karşısında rakibi Adanaspor´u etkili oyunuyla daha maçın ilk dakikalarından itibaren baskısı altına alan Kayserispor´da oyuncuların arayı iyi değerlendirmiş oldukları gözlendi.Rakip Adanaspor defansını geçmekte zaman zaman zorlanan sarı-kırmızılılar yeni transfer Adebayor´un ceza sahasındaki etkili oyunu ile rakip kalede gol yollarında başarılı oldular. Hikmet Karaman hazırlık karşılaşmasında elinde bulunan bütün futbolcuları da deneme imkanı bularak sezon içerisinde nasıl bir kadro ile sahada yer alacağına da karar verme şansı buldu.

Karşılaşmaya baskılı başlayan İstikbal Mobilya Kayserispor 17.dakikada Bilal Başaçıkoğlu ile öne geçmesini bildi. Sarı- kırmızılılar, 26.dakikada Paul Georges Ntep ile farkı 2´ye çıkardılar. Maçın 33.dakikasında İstikbal Mobilya Kayserispor, Ganalı futbolcusu Mensah´ın golüyle farkı açtı ve ilk yarıyı temsilcimiz 3-0 önde tamamlayan ekip oldu. Karşılaşmanın ikinci yarısının hemen başlarında Adanasporlu Eren Keleş, 68.dakikada attığı golle tabelada Adanaspor´un tek golüne ismini yazdırmış oldu. Maçın sonlarına doğru 81.dakikada Ziya Alkurt ile Kayserispor karşılaşmayı 4-1´lik sonuçla kazandı. Kayserispor, Süper Lig´in 4.haftasında deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak.

Kayserispor yaptığı hazırlık maçı sonrasında ise dün günü yenileme çalışması yaparak tamamladı ve Antalyaspor maçı için hafta başında çalışmalara tesislerinde başlayacak.

Haber: Şevket Tekin



Kayserispor'a para cezası var

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı