KAYSERİSPOR DÖRT KÖŞE

KAYSERİSPOR DÖRT KÖŞE

KAYSERİSPOR 4 - 1 FENERBAHÇE ...

Süper Lig´de sezonun 19.hafta maçında Kayserispor sahasında şampiyonluğun en büyük adaylarından Fenerbahçe´yi konuk etti. İlk yarısı 1-1´lik gollü eşitlikle tamamlanan karşılaşma sonunda Kayserispor, taraftarı önünde 4-1´lik galibiyete uzanarak büyük sevinç yaşadı.
Süper Lig´in 19.haftasında Kayserispor sahasında Fenerbahçe´yi konuk etti. Karşılaşmanın 4.dakikasında Fenerbahçe´den Lens, Kayserispor kalesine sağ kanattan ceza sahasına girdi ve vuruşunu yaptı, bu top yan ağlarda kalarak auta çıktı. Kayserispor´da 10. dakikada ceza sahası önünde topla buluşan Varela´nın vuruşunda kaleci Volkan Demirel, meşin yuvarlağı kontrol etti. 18. dakikada Güray´ın sağ kanattan ortasında ceza sahası içinde topa iyi yükselen Deniz Türüç´ün kafa vuruşunda kaleci Volkan topa sahip oldu. 25. dakikada Lens´in ceza sahasına yaptığı ortada Fernandao´nun kafa vuruşunda kaleci Ahamada topu güçlükle kontrol etti. 34. dakikada ceza sahasında biranda topla buluşan Deniz´in sert vuruşunda top kaleci Volkan´dan döndü. Dönen topu iyi takip eden Umut Bulut düzgün bir vuruşla golünü kaydetti ve skoru 1-0´a taşıyan isim oldu. 42.dakikada ise gelişen Fenerbahçe atağında Kayserispor defansı tehlikeyi uzaklaştırmak istedi ancak Salih Uçan´a çarpan top Mehmet Topal´ın önünde kaldı. Topal, düzgün bir vuruşla Ahamada´yı avladı ve skora 1-1´lik dengeyi getirdi. İlk 45 dakika 1-1´lik skorla sona erdi.
Karşılaşmanın ikinci yarısında ise adeta Kayserispor rüzgarı vardı. Kayserispor 70. dakikada Silvestre´nin derinlemesine pasında Güray Vural sol kanatta topla buluştu. Kaleci Volkan ile karşı karşıya kalan Güray, takımını öne geçiren golü kaydetti ve skoru 2-1´e taşıdı. 79. dakikada gelişen Fenerbahçe atağında sol kanattan ceza sahasına yapılan ortada Levent vuruşunu yaptı, ancak top direğin dibinden kornere çıktı. 88. dakikada gelişen Kayserispor atağında sol kanatta topla buluşan Güray´ın ortasında arka direkte buluşan oyuna sonradan dahil olan Welliton müsait pozisyonda topu ağlarla buluşturarak skoru 3-1´e taşıdı. 90 dakikanın sonuna 4 dakika daha eklendi. Dakikalar 90+4´ü gösterdiğinde ise serbest vuruşta topla hareketlenen Güray, şık bir gole imza atarak kendisinin ikinci takımının ise 4.golünü kaydetti. Son düdükle birlikte Kayserispor taraftarı önünde Fenerbahçe´yi 4-1 yenerek 3 puanın sahibi oldu.
Bu sonuçla kümede kalma mücadelesi veren Kayserispor puanını 16´ya çıkarırken sıralamada da 16.sıraya yerleşti. Fenerbahçe ise 35 puanda kaldı ve şampiyonluk yarışında büyük bir darbe aldı.



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak