KAYSERİSPOR EVİNDE İLK GALİBİYETİNİ ALDI

KAYSERİSPOR EVİNDE İLK GALİBİYETİNİ ALDI

KAYSERİSPOR 3-2 AKHİSAR BELEDİYESPOR

Spor Toto Süper Lig´in 15. haftasında Kayserispor, sahasında Akhisar Belediyespor´u 3-2 mağlup etti. İlk yarısını 2-1 önde tamamlayan Kayserispor, 2 golü de penaltıdan kazandı. İkinci yarıda ise gelen karşılıklı goller sonunda Kayserispor sahasında 3 puanı alan taraf oldu.
Sezonun 15.haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Akhisar Belediyespor´u konuk eden Kayserispor, ilk yarısını 2 penaltı sonunca elde ettiği 2-1´lik skor ile önde kapattığı karşılaşmadan 3-2 galip ayrılarak 3 puanın sahibi oldu.
Kadir Has Stadyumu´nda oynanan karşılaşmaya Kayserispor´un vuruşu ile başlandı. 3. dakikada Lopes´in pasında Vanderley ceza sahası içinde topla buluştu. Vanderley´in vuruşunda top az farkla auta çıktı. 14. dakikada Sami´nin pasında Martinez topa gelişine vurdu. Top az farkla dışarı çıktı. 22. dakikada Zeki, serbest vuruşta topu direk kaleye gönderdi. Kaleci Lukaç topu kornere çeldi. Kullanılan köşe vuruşunu Akhisar defansı uzaklaştırdı. 26. dakikada açılan ortada Sow´un ters kafa vuruşunda Martinez topu iyi takip etti ve kafa vuruşu ile topu ağlarla buluşturarak skoru 1-0 yaptı. Bu golün ardından ataklarını hızlandıran Kayserispor´da 34. dakikada Biseswar ceza sahası içinde düşürüldü ve karşılaşmanın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı Biseswar kullandı ve skora dengeyi getiren golü kaydetti. Skor 1-1 olurken, 45. dakikada ise bu kez Kayserispor´dan Ömer Bayram´ın Merter tarafından ceza sahası içinde düşürülmesi sonrasında hakem Mustafa Öğretmenoğlu bir kez daha penaltı kararı verdi. Penaltıyı yine Biseswar kullandı ve skoru 2-1´e taşıyan isim oldu. Penaltı atışı sonrasında ilk yarı tamamlandı ve Sarı-kırmızılılar soyunma odasına 1-0 geriden 2-1 galip giren taraf oldular.
İkinci devreye ise Akhisar Belediyespor´un vuruşu ile başlandı. Devre arasındaki penaltı itirazlarının sürmesi ise devrenin ilk dakikalarında sahada soğuk rüzgarlar estirdi. 50. dakikada Deniz´in şutunda top kaleci Lukaç´tan döndü, defansın hatasından faydalanan Vanderley kafayla vurşunda topu ağlara gönderdi ve skoru 3-1´e taşıdı. 64. dakikada kontratağa çıkan Akhisar Belediyespor´dan Martinez´i düşüren Zeki Yavru, hakem Mustafa Öğretmenoğlu tarafından kırmızı kartla cezalandırıldı. Bu dakikadan sonra Kayserispor 10 kişi kaldı. 66. dakikada Güray´ın kullandığı serbest vuruşta top kaleci Kayacan´da kaldı. Karşılaşma bu skor ile tamamlanacak derken, sahneye 85. dakikada Martinez çıktı. Ceza sahası dışından sert şutunda top filelerle buluştu ve skor 3-2 Kayserispor lehine yazıldı. Karşılaşmanın sonuna eklenen 5 dakikalık bülümde ise başka gol sesi çıkmadı ve Kayserispor, 3 puan ile sahadan ayrıldı. Bu galibiyet ile sarı-kırmızılılar 17 puana ulaşırken, Akhisar Belediyespor ise 28 puanda kaldı.



Kayserispor'a para cezası var

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı