KAYSERİSPOR FORVETİNİ BULDU

KAYSERİSPOR FORVETİNİ BULDU

SIRP MİLLİ OYUNCU BRAGA´DAN NİKOLA ...

OĞUZHAN BİR YILLIK KİRALAIK OLARAK GÖNDERİLDİ

Kayserispor, Braga´da forma giyen 25 yaşındaki forvet Nikola Stoilijkovic´in transferi için teknik heyetin raporu doğrultusunda yaptığı görüşmeleri sonuçlandırdı ve futbolcuyla prensipte anlaştı. Diğer yandan sezon başında transfer edilen Oğuzhan Berber´de bir yıllık kiralık olarak İstanbulspor´a gönderildi.   

Kayserispor´da son yaşanan gelişmelerin ardından yönetim kurulu forvet hattını güçlendirme adına düğmeye bastı. 4 veya 5 oyuncu ile görüşerek forvet mevkisini güçlendirmek isteyen sarı-kırmızılıların ilk hedefinde olan Braga´da forma giyen 25 yaşındaki Sırp golcü Nikola Stoilijkovic ile prensipte anlaşmaya varıldı.

Welliton´un ayrılmasından sonra forvet bölgesine takviye yapmak isteyen Kayserispor, Sırp golcü Stoilijkovic´in transferi için Portekiz kulübüyle de her konuda anlaşma sağladı. Kulüp Başkanı Erol Bedir, 3 ayrı ülkede belirlenen forvet adayları ile görüşmeler yaptıklarını belirterek, ?Portekiz Braga takımından Nikola başta olmak üzere, yönetim kurulundaki arkadaşlarımız 4 veya 5 forvet ile daha görüşmelerde bulunmuştu. Görüşmelerin neticelendirilmesinin ardından 8 Eylül tarihine kadar kadromuza bu oyunculardan en az birini katmak ve kadromuzu güçlendirmek istiyorduk. Nikola ile görüşmelerimiz olumlu yönde ilerledi ve sonuçta da prensip anlaşmasına vardık? dedi.

25 yaşındaki Sırp futbolcu Nikola Stoilijkovic forvet ve forvet arkasında orta sahada da görev yapıyor. Bu sezon Braga´da 3. yılını geçiren Nikola Stoilijkovic, Portekiz kulübüne Cukaricki´den transfer olmuştu. Sırp forvet geçtiğimiz sezon ligde 24 maçta 5 gol atarken, bir önceki sezon ise 31 maçta 10 gol kaydetmişti.

Kayserispor öte yandan sezon başında Adana Demirspor´da transfer ettiği Oğuzhan Berber´i bir yıllığına kiralık olarak İstanbulspor´a gönderdi. Bu sezon başında kadroya katılan Oğuzhan yapılan kamplarda istenilen performansı gösterememiş ve kendisine kulüp bulması istenilmişti.

Haber: MURAT TURP



Melikgazi’nin gençleri final grubu’nda dağıldı

Kayserispor gözünü paşa’ya dikti

Başkan Çolakbayrakdar, dünya ikincisi olan Kocasinan’ın özel sporcusunu tebrik etti

Hacılar Erciyesspor, Malatya'da mağlup oldu

Develigücü 3 puanı 2 golle aldı

Kayserispor’un genç oyuncusu Aras Çelik’e milli davet

Kayseri Spor Lisesi Badminton Türkiye Şampiyonu oldu

Kayserili karateciler, İzmir’den 4 madalya ile döndü

Kayseri 2. Amatör Küme: Güneşli Gençlikspor: 3- Bayraktarspor: 1

Kayseri U17 Ligi: Kocasinan Şimşekspor: 0 - Talasgücü Belediyespor:4

Talasgücü U-14 Futbol Takımı Türkiye Finali’ne yükseldi

Rüya Cimnastik Külübü, Türkiye Şampiyonu oldu

TFF 3. Lig: Karabük İdman Yurdu: 1 - Talasgücü Belediyespor: 0

Majid Hosseini ameliyat oldu

Melikgazi Kayseri’de sayı kraliçesi Aaryn Ellenberg oldu

Melikgazi Kayseri, 2 bin 352 sayı üretti