KAYSERİSPOR GALİBİYETE ODAKLANDI

KAYSERİSPOR GALİBİYETE ODAKLANDI

SARI-KIRMIZILI EKİPTE, SAKIB AYTAÇ DA TAKIMA KATILDI

Spor Toto Süper Lig´in 26.hafta karşılaşmasında İstikbal Mobilya Kayserispor-Medipol Başakşehir´i konuk edecek. Sarı-kırmızılı ekipte tek hedef karşılaşmadan galip ayrılmak.

Spor Toto Süper Lig´de 26.hafta, Fenerbahçe-Demir Grup Sivasspor karşılaşması ile başlayacak. İstikbal Mobilya Kayserispor ise 26.hafta karşılaşmasında lider Medipol Başakşehir´i konuk edecek.

Sarı-kırmızılı ekip, hazırlıklarını dün gerçekleştirdiği antrenman ile sürdürdü. Teknik Direktör Hikmet Karaman nezaretinde gerçekleştirilen antrenman 1 saat 45 dakika sürdü. Antrenmana futbolcular ısınma hareketleri ile başladı. Daha sonra çift kalede yapılan taktiksel çalışmalar ile antrenman noktalandı.Sakıb Aytaç kondisyoner eşliğinde çalışmalarına devam etti.Kaleciler, antrenörErdoğan Özdoğan eşliğinde çalışmalarını sürdürdü. İstikbal Mobilya Kayserispor, çalışmalarını bugün yapacağı antrenman ile devam edecek.  26.hafta öncesinde İstikbal Mobilya Kayserispor, 32 puanla 9.sırada yer alırken, Medipol Başakşehir ise 57 puanla zirvede yer alıyor.

İstikbal Mobilya Kayserispor-Medipol Başakşehir karşılaşması, 17 Mart Pazar günü Kadir Has Şehir Stadyumu´nda oynanacak. Zorlu 90 dakika saat 16:00´da başlayacak.

Haber: Mustafa Gürbüz



Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor-trabzon maçı biletleri satışa çıktı