KAYSERİSPOR GALİBİYETİ HATIRLADI

KAYSERİSPOR GALİBİYETİ HATIRLADI

KAYSERİSPOR 2-0 K.KARABÜKSPOR

Spor Toto Süper Lig´de zor günler geçiren ve son yapılan genel kurulla yeni bir yönetimle yola devam kararı alan Kayserispor sahasında Karabük´ü konuk etti. Kayserispor bu karşılaşmadan 2-0 galip ayrılarak 2 aylık galibiyet hasretine de son vermiş oldu.
Spor Toto Süper Lig´de uzun aradan sonra Kayserispor sahasında galibiyete ulaştı. Ligin 16.haftasında sahasında Kardemir Karabükspor´u konuk eden Kayserispor sahadan 2-0 galip ayrıldı.
Karşılaşmaya konuk ekip Karabükspor´un vuruşu ile başlandı. 10.dakika da Samba Sow sol çaprazda topla buluştu ve ortasını penaltı noktasına doğru gönderdi. Gelen topa yükselen Welliton Soares kafa vuruşunu yaptı ancak bu top doğrudan kaleci Adriano Facchini´nin üzerine gitti. 15.dakikada savunma arkasına havadan gönderilen uzun pasa hareketlenen Welliton Soares bu topu kafa ile altı pas çizgisi önündeki arkadaşı Prejuce Nakoulma´a indirdi. Prejuce Nakoulma topu düzelterek vuruşunu yaptı. Hakem Halil Umut Meler, vuruştan sonra Dany Nounkeu´nun topa elle müdahale ettiğini belirtti ve Dany Nounkeu´yu kırmızı kart ile oyundan atarak Kayserispor lehine penaltı kararı verdi! 17.dakikada Deniz Türüç penaltı vuruşunda topu sağ köşeye göndererek takımını 1-0 öne geçirdi! İlk yarı Kayserispor´un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.
KAYSERİSPOR 2-0 K.KARABÜKSPOR
Karşılaşmanın ikinci yarısı ev sahibi Kayserispor´un vuruşu ile başladı. 57.dakika da orta alanın biraz ilerisinden kullanılan serbest vuruşta Lasmin Latovlevici ortasını altı pas çizgisine doğru gönderdi. Gelen topa Barış Başdaş vuruşunu yaptı ancak kaleci Muammer Yıldırım gole izin vermedi. 84.dakikada Kayserispor, Welliton Soares ile farkı ikiye çıkarttı! Murat Duruer´in ara pası ile kaleci ile karşı karşıya kalan Welliton Soares ilk şutunu ceza sahasına girmeden yerden gönderdi. Bu top kaleci Adriano Facchini´nin müdahalesinden sonra tekrar Welliton Soares´in önünde kaldı. Golcü oyuncu bu kez boş kaleye vuruşunu gönderdi ve topu filelerle buluşturarak skoru ilan etti.
Böylece Kayserispor, 2 ay önceki Gaziantepspor galibiyetinden sonraki ilk galibiyetini Karabük ününde 2-0´la almış oldu.
ÇOLAKBAYRAKDAR´DAN MAÇ YORUMU
Maç sonrasında konuşan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar galibiyetin bir başlangıç olduğunu ve ilerleyen haftalarda çalışmaların devam ederek ligin ikinci yarısında istenilen Kayserispor´un sahada olacağını söyledi.
Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Seçme ise galibiyet sonrasında ?Bu galibiyetin sinyallerini geçtiğimiz hafta almıştık" dedi. Karabükspor Teknik Direktörü Igor Tudor, Kayserispor maçı sonrasında yaptığı değerlendirmesinde, ?Her iki maçta bir penaltı veriliyor aleyhimize? dedi.



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak