KAYSERİSPOR GALİBİYETİ UNUTTU

KAYSERİSPOR GALİBİYETİ UNUTTU

KAYSERİSPOR, 26.HAFTADA ESKİŞEHİR´İ KONUK EDECEK

Son 7 maçta 1 beraberlik, 6 mağlubiyet gören sarı-kırmızılı ekip galibiyete hasret kaldı. Kayserispor, 26.hafta karşılaşmasında Eskişehirspor´u konuk edecek.
Spor Toto Süper Lig´de deplasmanda Fenerbahçe´ye 1-0 mağlup olan Kayserispor´un galibiyet hasreti 7 maça çıktı.
Ligin ikinci yarısına Osmanlıspor´u yenerek başlayan sarı-kırmızılılar, daha sonra oynadığı 7 maçta galibiyet elde edemedi. Osmanlıspor galibiyetinin ardından Torku Konyaspor, Mersin İdmanyurdu, Trabzonspor, Medipol Başakşehir ve Gençlerbirliği´ne yenilen, Gaziantepspor ile de berabere kalan Kayseri temsilcisi, son olarak deplasmanda 10 kişi kaldığı maçta Fenerbahçe karşısında sahadan 1-0 mağlup ayrılarak galibiyet hasretini sonlandıramadı. Kayserispor, 25. hafta sonunda topladığı 23 puanla 15. sırasında kendine yer buldu.
Öte yandan Kayserispor, 26.hafta açılış maçında karşılaşacağı Eskişehir maçının hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör Hakan Kutlu nezaretinde gerçekleştirilen antrenman 1,5 saat sürdü. Isınma hareketleri ile başlayan antrenman, reaksiyon sürat çalışması, dar alan oyunu ile devam edip yarı alanda çift kale maç ile sona erdi. Sakatlığı bir tülü düzelmeyen Derley ise ülkesindeki doktoruna giderek burada tedavi konusunda destek alacak. Derley´in önümüzdeki haftalarda da takımda yer alamayacağı ifade edildi.
Kayserispor-Eskişehirspor maçı, yarın Kadir Has Şehir Stadyumu´nda oynanacak. Zorlu 90 dakika saat 19:00´da başlayacak.
Kayserispor Kulübü´nün 13.03.2016 tarihinde oynanan Fenerbahçe- Kayserispor Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu müsabakasındaki ?3 futbolcusunun sarı kart ve 3 futbolcusunun kırmızı kart görmesi nedeniyle takım halinde sportmenliğe aykırı hareketi´ nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı´nın 40. maddesi uyarınca PFDK´ya sevk edildi. Kayacan Erdoğan´ın aynı müsabakadaki ?hakareti´ nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı´nın 41. maddesi uyarınca 14.03.2016 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK´ya sevk edildi. (SPOR SERVİSİ)

 



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak