KAYSERİSPOR GÖZ DOLDURDU

KAYSERİSPOR GÖZ DOLDURDU

KAYSERİSPOR 4-2 HANNOVER 96 ...

Kayserispor, Avusturya kampının 3.hazırlık karşılaşmasında Hannover 96 Takımı ile karşılaştı. Temsilcimiz karşılaşmadan 4-2 galip ayrıldı.

Spor Toto Süper Lig´de mücadele veren Kayserispor ile Almanya Bundesliga´da boy gösteren Hannover 96 takımları, yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüğü Avusturya´da hazırlık maçı yaptı.

Kayserispor maça, Silviu Lung, Tiago Lopes, Cristian Sapunaru, Levent Gülen, Güray Vural, Gonzalo Espinoza, Şamil Cinaz, Geoffrey Bia, Stephan Boldrin, Deniz Türüç ve Umut Bulut 11´i ile çıktı.

Önce Erzurum´da ardından da Avusturya kampında çalışmalarını sürdüren Kayserispor, geride kalan oynadığı 4 hazırlık maçında galip gelememişti. Erzurum´da oynadığı Konyaspor ve Akhisar Belediyespor maçlarını mağlup noktalandıran sarı-kırmızılılar, Avusturya kampında oynadığı Brno ve Udinese maçlarında berabere kalmıştı. Ancak Kayserispor, Alman ekibi Hannover 96 karşısında 4-2´lik skor ile kazanan taraf oldu.

Kayserispor, Avusturya kampında oynadığı 3.maçında Hannover 96 karşısında maçın 2.dakikasında Geoffrey Bia´nın golü ile 1-0 öne geçti. İlk yarının 18.dakikasında Alman ekibi Niclas Fülkrug´un golü ile eşitliği sağladı. Maçın 33.dakikasında Sebastian Maier takımının ikinci golünü attı ve Kayserispor 1-2 yenik duruma düştü. Müsabakanın ikinci yarısına yenik başlayan Kayserispor´da Asamoah Gyan, Welliton Soares gibi oyuncular da oyuna dahil oldu. Asamoah Gyan maçın 82.dakikasında penaltıdan takımının eşitlik sayısını kaydederken, 86.dakikada bir gol daha atarak takımını öne geçirdi. Maç bu skorla bitecek diye düşünülürken 90+2.dakikada Welliton, takımının 4.golünü attı.  



Melikgazi’nin gençleri final grubu’nda dağıldı

Kayserispor gözünü paşa’ya dikti

Başkan Çolakbayrakdar, dünya ikincisi olan Kocasinan’ın özel sporcusunu tebrik etti

Hacılar Erciyesspor, Malatya'da mağlup oldu

Develigücü 3 puanı 2 golle aldı

Kayserispor’un genç oyuncusu Aras Çelik’e milli davet

Kayseri Spor Lisesi Badminton Türkiye Şampiyonu oldu

Kayserili karateciler, İzmir’den 4 madalya ile döndü

Kayseri 2. Amatör Küme: Güneşli Gençlikspor: 3- Bayraktarspor: 1

Kayseri U17 Ligi: Kocasinan Şimşekspor: 0 - Talasgücü Belediyespor:4

Talasgücü U-14 Futbol Takımı Türkiye Finali’ne yükseldi

Rüya Cimnastik Külübü, Türkiye Şampiyonu oldu

TFF 3. Lig: Karabük İdman Yurdu: 1 - Talasgücü Belediyespor: 0

Majid Hosseini ameliyat oldu

Melikgazi Kayseri’de sayı kraliçesi Aaryn Ellenberg oldu

Melikgazi Kayseri, 2 bin 352 sayı üretti