KAYSERİSPOR ?GÖZE´ GELDİ

KAYSERİSPOR ?GÖZE´ GELDİ

GÖZTEPE 1-1 KAYSERİSPOR

Süper Lig´in 19.hafta karşılaşmasında Kayserispor-Göztepe´ye konuk oldu. Mücadele 1-1 berabere sonuçlanırken Kayserispor, iki kırmızı kartla oyunu tamamladı. 

İzmir Bornova Stadyumu´nda oynanan karşılaşmada, Fırat Aydınus, Serkan Ok ve Aleks Taşcıoğlu hakem üçlüsü görev yaptı. Mücadele 1-1´lik eşitlikle sona erdi.

Karşılaşma ev sahibi ekip Göztepe´nin santrası ile başladı. Her iki takımda karşılaşmaya istekli başladı. 20.dakikada Kayserispor, Stephane Badji ile öne geçti. Orta alanın sol tarafından kullanılan serbest vuruşta Deniz Türüç ileri doğru uzun oynadı. Savunmanın uzaklaştıramadığı top ceza yayı gerisinde Stephane Badji´nin önünde kaldı. Stephane Badji bekletmeden gelişine vuruşunu yaptı ancak kaleci Beto´nun müdahalesine rağmen meşin yuvarlak sağ üst köşeden filelerle buluştu. 34.dakikada Kayserispor´da Gonzalo Espinoza rakibi Halil Akbunar ile girdiği ikili mücadele sonrasında kısa süreli sakatlık geçirdi. İlk yarıda karşılıklı ataklar olsa da, başka gol sesi çıkmadı ve karşılaşmanın ilk yarısı Kayserispor´un 1-0´lık üstünlüğü ile son buldu.

Karşılaşmanın ikinci yarısı Kayserispor´un santrası ile başladı. 50.dakikada, Kullanılan serbest vuruşta Jahovic doğrudan kaleyi düşündü ancak kaleci Silviu Lung meşin yuvarlağı üst direğin hemen altından çıkartmayı başardı. 65.dakikada, Kayserispor ilk oyuncu değişikliği gerçekleştirdi. Güray Vural oyundan alınırken yerine William De Amorim oyuna dahil oldu. 72.dakikada Göztepe, Tayfur Bingöl ile beraberliği yakaladı. Sabri Sarıoğlu´nun havadan uzun pası ile ceza sahası içi sol çaprazında topla buluşan Tayfur Bingöl altı pas sol çaprazından vuruşunu yaptı ve meşin yuvarlağı sağ köşeden filelerle buluşturdu. 76.dakikada Kana-Bıyık rakibi Adama Traore´e yaptığı faul sonrasında ikinci sarı karttan kırmızı kart ile oyundan ihraç edildi. Bu dakikadan sonra karşılıklı ataklar olsa da, gol sesi çıkmadı ve karşılaşma 1-1 berabere sona erdi. Karşılaşmanın sona ermesinin ardından hakeme itirazlarını sürdüren Kayserisporlu Badji, ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü.

Haber: Mustafa Gürbüz



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak