KAYSERİSPOR GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR

KAYSERİSPOR GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR

SAĞLAM, ?BU YIL KAYSERİSPOR´UN SEZONU OLACAK?

Kayserispor´da 1.etap kamp çalışmaları devam ediyor. Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, ?Gelecek sezon Kayserispor´un sezonu olacak´ dedi.

Erzurum´da 2´nci etap kampını sürdüren Kayserispor´da Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam antrenman öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada, şöyle dedi: ?İlk etap adaptasyon çalışmaları olarak geçirdik. Burada daha tempolu çalışmalar yapıyoruz. Erzurum´daki çalışmalarımızın sonuna geldik. 18 Temmuz´da Hollanda´ya gideceğiz ve son etap çalışmalarımızı yapacağız. Takımda sadece Atila´nın hafif bir sakatlığı var, başka eksiğimiz yok. Takımın heyecanı ve azmi bizi umutlandırıyor. Bunun yanında şehirdeki havanın yerinde olması ve taraftarın coşkusu gelecek sezon için havanın iyi olduğunu gösteriyor.?

Yeni sezondan çok umutlu olduğunu belirten, Sağlam, sözlerini şu şekilde sonlandırdı: ?Önümüzdeki sezon Kayserispor´un sezonu olacak. Türk futboluna adına değerler sunacağız. Hem oynadığımız oyunla seyredenlere keyif verirken hem saha içi ve dışında davranışımızla parmakla gösterilen bir takım haline geleceğiz. Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Görüştüğümüz isimler var. Hollanda kampına bu oyuncuların yetişmesini bekliyoruz. Biz Kayserispor olarak başarılı olacaksak, gelecek sezona damgamızı vuracaksak bunu hep beraber başaracağız. Çok güzel bir ortam ve birlik beraberlik var. Bunu koruyalım. Biz takımdan hiç bir ismin ayrılmasını istemiyoruz ama olurda gidecek olan olursa onun yerini doldurabilecek isimler için araştırmalarımızı yapıyoruz. Hiçbir futbolcumuzla ilgili ciddi bir teklif yok. Şundan herkes emin olsun ki; herhangi mevkii de herhangi bir futbolcumuzun gitmesi durumunda bile en az onun kadar hatta, ondan daha iyi futbolcuyu takıma katarak o kaybı hissettirmeyecek çalışmalarımız var. Kimsenin şüphesi olmasın.?

Haber: Şevket Tekin



Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor-trabzon maçı biletleri satışa çıktı