KAYSERİSPOR GÜNÜ İZİNLİ GEÇİRDİ

KAYSERİSPOR GÜNÜ İZİNLİ GEÇİRDİ

KAYSERİSPOR, LİGİN 2.HAFTASINDA T.KONYASPOR´U AĞIRLAYACAK

  Spor Toto Süper Lig´in ilk haftasında Osmanlıspor ile 1-1 berabere kalan Kayserispor, ikinci hafta mücadelesinde Torku Konyaspor´u konuk edecek. Sarı-kırmızılılar, bu karşılaşmanın hazırlıklarına bugün başlayacak.
Süper Lig´in ilk haftasını Osmanlıspor ile 1-1 beraber kalarak, 1 puanla kapatan Kayserispor, günü izinli geçirdi. Sarı-kırmızılı ekip, ikinci hafta oynayacağı Torku Konyaspor maçı hazırlıklarına bugün yapacağı antrenmanla başlayacak.
Osmanlıspor maçındaki mücadeleden memnun kalan Teknik Direktör Tolunay Kafkas, aynı zamanda takımın aksayan yanlarını da görmüş oldu. Tecrübeli Teknik Direktör Kafkas, ikinci haftada oynanacak olan Torku Konyaspor maçı öncesi Osmanlıspor maçı üzerinde futbolculara hatalarını gösterecek ve eksik yönlerini gidermek için çalışmalar yaptıracak.
Öte yandan sarı-kırmızılı yöneticiler de, Teknik Direktör Tolunay Kafkas´ın takımda görmek istediği 3-4 oyuncu ile görüşmelerini sürdürüyor. Transfer edilecek oyuncuların isimleri hakkında henüz net bir bilgi yok ancak Kayserisporlu yöneticilerin, transferleri bitirmek için hayli çaba gösterdiği de öğrenilen bilgiler arasında yer alıyor.



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’