?KAYSERİSPOR´UN HAKKI GASP EDİLDİ´

?KAYSERİSPOR´UN HAKKI GASP EDİLDİ´

YÖNETİCİLERİN ORTAK GÖRÜŞÜ

Kayserispor-Beşiktaş maçı sonrasında Vali Süleyman Kamçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ve Kayserispor Kulüp Başkanı Erol Bedir mücadelede hakemin yönetimini ağır bir dille eleştirdiler.

Kadir Has Stadyumu´nda oynanan Kayserispor-Beşiktaş maçı sonrasında Kayseri yöneticileri açıklamalarda bulundular. Vali Süleyman Kamçı ?Güzel bir maç oldu ancak bizim için iyi olmadı. Kayserispor olarak ilk 5´e girmek isteyen ve 3 puanlarla devam etmek isteyen tarafız. Olmayan bir penaltı ile 1 puan aldık. 1 puanda iyi puandır. Beşiktaş kuvvetli bir takım. Oyuncuları tebrik ederim? dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ise Anadolu takımlarından puan çalındığını belirterek şöyle konuştu; ?Taraftarımıza ve futbolcularımıza dişe diş mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum. Anadolu takımlarının kaderi ve çalınan puanlar var. Kim bunun hesabını verecek merak ediyorum. Anadolu´daki takımlar çok küçük bütçelerle, İstanbul takımlarındaki bir futbolcunun parasına takımı zor kuruyorlar. Dişe diş mücadele ediyorlar, sahada kazanıyorlar ama kötü yönetimin sonunda puanlar çalınıyor. Bu ilk defa olmuyor. Şuanda geldiğimiz yer çok daha yukarı olacaktı. Biz her şeye rağmen sezon sonunda iyi bir yerde bitireceğiz. Takımının yanında olan bir şehrin taraftarına teşekkür etmek lazım. Hırsızlık çok kötü bir şey ama hırsızlığa sebebiyet vermekte kötü bir şeydir, kim verecekse bunun hesabını versin. Birileri bunu görsün, yeter artık yani, ilgilisi kimse bunun sorumluları buna dur desin. Anadolu takımlarının hepsine bu zulüm yapılıyor. Bu işin sonlanması lazım. Anadolu takımlarında futbol adına çok güzel şeyler oluyor. Bakın Kayseri´de 10 Bine yakın amatör sporcu var ve ağabeylerinin maçını izliyorlar. Bu olaylar yaşandıkça da motive olmak yerine bakıyorlar ki Anadolu takımları hep bunları yaşıyor. Yazıktır günahtır buna bir çare bulunması lazım.?

Kayserispor Kulüp Başkanı Erol Bedir ise açıklamasında her şartta haklarını alacaklarını vurgulayarak şöyle dedi; ?Daha evvelde söyledim, 3 hafta evvel Trabzon maçında verilmeyen penaltı. Sonrasında Başakşehir maçında elle atılan gol. Bugün yapılan ve icat edilen penaltı. 3 sarı kart ve 1 kırmızı kart. Avrupa´daki gururumuz Beşiktaş´a karşı son 50 dakika 10 kişi oynuyorsunuz. Takıma ve oyunculara verilen cezalar var. Bizim daha fazla çalışmamız lazım. Biz ağlama duvarı değiliz. Başkanlar ağlamaz sızlamaz, önlem alır, gelecek haftaları düşünüyorum. Zirve yarışından uzaklaştıramazlar. 4 veya 5 olay söyledim, başka takımın başına gelse zirve yarışından uzaklaşırdı. Ancak biz halen Beşiktaş ile aynı puandayız. Olmayan penaltı icat edildi. Hakkımızı arar, alırız. Bu dünyada alamazsak öbür dünyada alırız. Vebal altında da inim inim inlerler. Bu maça 30 bin kişi geldi. Bu soğukta sıkıntılı ortamda çocuğu ile maç izlediler. Taraftara acısınlar. Bize acımıyorlarsa taraftarların serzenişlerine kulak versinler.?

Haber: Murat TURP



Snowboard Türkiye Şampiyonu Kayseri oldu

BAL'da haftanın maçlarını yönetecek hakemler açıklandı

Başkan Çolakbayrakdar: "Milli ve manevi değerlere bağlı sporcular yetiştiriyoruz"

Kayseri bölgesi Havalı Silahlar Türkiye Şampiyonu oldu

Hasketbol SK ilk deplasmana 4 eksikle gidecek

Arif Kocaman'a 2 maç ceza

Alanyaspor - Kayserispor maçını Emre Kargın yönetecek

Kayseri 3 Bant Bilardo İl Birinciliği yapıldı

Kayseri Muaythai Aday Hakem Kursu tamamlandı

Avrupa üçüncüsü Kayserili sporcu Yunanistan yolcusu

Kılıçaslan Yıldızspor ligi 4. sırada tamamladı

Kayserili okçulardan iki madalya

Kayseri 2. Amatör Küme: Kayseri Ömürspor: 2- Yeni Mahallespor: 0

Okul sporlarında Kayseri rüzgarı

Kayseri 2. Amatör Küme A Grubu: Yavru Aslanspor: 8-Kayseri İdman Yurdu: 2

Kayseri 2. Amatör Küme C Grubu: Kafkasspor: 6- Fevzi Çakmakspor: 2