KAYSERİSPOR HEDEF BÜYÜTTÜ

KAYSERİSPOR HEDEF BÜYÜTTÜ

YILDIZ, ?AVRUPA KUPALARINA KATILMAK İSTİYORUZ?

Kayserispor, devre arası transfer döneminde 4 yeni transfer yaptı. Transferler sonrası sarı-kırmızılı ekip, hedef büyüttü. Takımın son durumuna ilişkin açıklamalarda bulunan Kulüp Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Yıldız, ?Avrupa kupalarına katılacak sıraya yükseleceğiz? dedi.
Kayserispor, transfer dönemi sona ermeden takıma 4 futbolcu kazandırdı. İlk olarak Eskişehir´den Birol Parlak ile anlaşan Kayserispor, sırasıyla kaleci Ali Ahamada, Oliviera ve son olarak Tighadouini Adnane´yi transfer etti.
Kupa maçında gösterilen mücadeleci futbol, kamuoyunda ve camiada sevince neden olurken Kayserispor´un hedef yükseltmesine de neden oldu.
Takımın durumu ve yeni transferlere ilişkin açıklamalarda bulunan Kulüp Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Yıldız şöyle dedi: ?Sezon başında yönetim ve teknik heyet sıkıntıları vardı. Herkes bize yeniden düşer gözüyle bakıyordu. Başkanımız Recep Mamur bu takımı yeniden sırtladı ve hocamızı takıma getirdi. İlk yarı itibariyle ligde kalma hedefi ile yola çıktık. İlk yarı sonunda 13.sırada yer aldık ve konumumuzu sürdürüyoruz. Hocamızın isteği doğrultusunda, takımdan gidecek ve kalacakları belirledik. Bildiğiniz üzere devre arası dönemde 4 yeni transfer gerçekleştirdik. Bu oyuncuların hocamızın bize sunduğu transfer listesinde yer alıyor. Bence yaptığımız transferle takımımıza gerekli katkıyı sağlayacak. Çünkü transfer ettiğimiz isimler oynayacağı bölgelerin en iyi isimlerinden. Tabii sezon başında koyduğumuz hedefin artık ileriye gitmesi gerektiğine inanıyoruz. Özellikle Fenerbahçe maçında ortaya konan futbol, bu takımın daha yukarılarda olması gerektiğinin bir göstergesidir. Kamuoyunun ve yönetim beklentisi, Kayserispor´un önümüzdeki yıl Avrupa kupalarında mücadele etmesi yönündedir. Camia olarak bunu gerçekleştirmek ve taraftarımıza hediye etmek istiyoruz. İnşallah önümüze koyduğumuz hedeflere ulaşacağız.? (SPOR SERVİSİ)



Kayserispor 2 maçta 4 puan aldı

Şampiyon güreşciler gsim’de

Talasgücü’nün gençler bir harika

Spor a.ş’den gençlik bayramına özel

Efeler ligi takımı develi’de neler oluyor!

Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam

Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı