KAYSERİSPOR HEDEFE ODAKLANDI

KAYSERİSPOR HEDEFE ODAKLANDI

BEDİR, ?HEDEFTEN SAPMAK İSTEMİYORUZ?

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, hafta sonunda oynayacağı Demir Grup Sivasspor ve deplasmanda oynayacakları Ankaragücü maçını kazanarak, hedefleri doğrultusunda ilerlemek istiyor. İki maça ilişkin konuşan Başkan Erol Bedir, ?Hedeften sapmak istemiyoruz´ dedi.

Kayserispor Başkanı Erol Bedir, yarın oynayacakları Demir Grup Sivasspor ve sonrasındaki Ankaragücü maçının kendileri için işaret olacağını ve sezon başı belirledikleri hedeften sapmak istemediklerini söyledi.

Sarı-kırmızılı takımda ameliyat olan oyuncular dışındaki sakatlanan futbolcuların düzeldiğini açıklayan Başkan Bedir, şöyle dedi: ?Sivasspor bizim komşu ve dost ilimiz. Kendilerini pazar günü en güzel şekilde ağırlayacağız. Ancak şu anda galibiyete onlardan çok ihtiyacımız var. O nedenle bu maçtan ve bir sonraki Ankaragücü maçından galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Bu 2 maç bizim için işaret fişeği niteliğindedir. Alacağımız 6 puan bizi puan cetvelinde arzuladığımız yere getirecektir. Sakatlarımız düzeldi. Hedeften sapmak istemiyoruz.?

Öte yandan, Kayserispor`da sakatlıkları geçen Deniz Türüç, Mensah, Şamil ve Bilal`in yarın saat 13.30`da oynanacak Demir Grup Sivasspor maçında forma giymeleri bekleniyor.

Haber: Şevket Tekin



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak