KAYSERİSPOR İÇİN İSTANBUL´DA GÜÇ BİRLİĞİ

KAYSERİSPOR İÇİN İSTANBUL´DA GÜÇ BİRLİĞİ

KAYSERİLİ İŞ ADAMLARI DESTEK İÇİN TOPLANACAK

Spor Toto Süper Lig´de mali yönden sıkıntılı günler yaşayan ve son olarak yönetim değişikliği yapılan Kayserispor´da ilimiz yöneticileri İstanbul´da toplantı yapmak için kolları sıvadılar. Kayserispor´un içinde bulunduğu durumdan sıyrılması için yöneticiler, iş adamlarıyla görüş alış verişinde bulunacaklar.
Süper Lig temsilcimiz Kayserispor´da yeni yönetim iş başı yapar yapmaz, ilk ziyaretçileri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ve ilçe belediye başkanları olmuştu. Bu ziyarette futbolcuların yanlarında olduklarını belirten Başkan Çelik, kulübün her konuda yanlarında olacaklarını dile getirmişti. Kayserispor´da cephesinde yaşanan bu süreçten sonra Ankara ve Kayseri´deki yöneticilerin karşılıklı görüşmeleri neticelerinde kulübün mali yapısına katlı sağlamak için daha önce uygulanan bir yolun yeniden uygulanması gündeme geldi.
İstanbul´da bir toplantı yapmayı planlayan yöneticilerin burada yaşayan iş adamlarıyla bir araya gelecekleri ve yöneticilerin burada Kayseri´nin değerine sahip çıkmalarını isteyecekleri iddia edildi. İş adamlarının gerek reklam, gerekse de sponsorluk çalışmaları ile kulübün ihtiyacı olan mali imkânın sağlanması için girişimlerde bulunacakları bu iddia da ifade edilen bir bilgi oldu. Ankara nezdinde özellikle Bakan Mehmet Özhaseki´nin daha önceleri de Kayserispor´a destek çıkılması için bazı girişimleri olmuş ve geçtiğimiz yıllarda vefat eden Kadir Has ve bazı iş adamlarının bu sese kulak vermesinin İstanbul´da büyük yankı oluşturduğu da ifade edilmişti.
(SPOR SERVİSİ)



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak