KAYSERİSPOR İÇİN TEHLİKE ÇANLARI ÇALIYOR

KAYSERİSPOR İÇİN TEHLİKE ÇANLARI ÇALIYOR

SARI-KIRMIZILI EKİP, 10 HAFTADIR KAZANAMIYOR

Kayserispor, ateş hattına en yakın takım konumunu sürdürüyor. Düşme potasında yer alan takımlar için en yakın takım olan sarı-kırmızılı ekip, 10 haftadır galip gelemiyor.
Kayserispor için tehlike çanları çalıyor. Takımın kötü gidişatının ardından Teknik Direktör Tolunay Kafkas, görevinden istifa etmişti. Ardından oynanan Gençlerbirliği maçına, Ertuğrul Seçme nezaretinde çıkan sarı-kırmızılılar, teknik direktörlük koltuğunu Hakan Kutlu´ya vermişti. Bu yeni teknik adamla çıkış bekleyen Kayserispor camiası, istediğini alamadı ve kan kaybetmeye devam etti. Bir türlü istediği sonuçları elde edemeyen Kayserispor, 10 haftadır kazanamıyor ve düşme potasına en yakın takım konumunda bulunuyor. Sarı-kırmızılı ekibin Teknik Direktörü Hakan Kutlu ise her fırsatta, takımın ligde kalacağını söylüyor. Kalan haftalarda ne olur bilinmez ancak sarı-kırmızılı takımın kaybetme lüksünün olmadığı açık bir gerçek.
Evinde oynadığı karşılaşmalardan galibiyetle ayrılamayan ve rakiplerine umut dağıtan Kayserispor, Antalyaspor beraberliği ile kendini ateşe attı. Sırada kendine yer bulan Kayserispor, düşme hattında bulunan Sivasspor´un 2 puan, Eskişehirspor´un 3 ve Mersin İdman Yurdu´nun da 5 puan önünde yer alıyor.
Tam 10 haftadır galibiyet yüzü göremeyen sarı-kırmızılı ekip, ligin son sırasında bulunan 3 takımın en yakın lokması haline geldi. Osmanlıspor maçını kazandıktan sonra Konyaspor deplasmanından 1-0 yenilgiyle ayrılan sarı-kırmızılılar sırasıyla, Mersin İdman Yurdu´na 1-0, Trabzonspor´a 2-1 yenilirken yine sahasında konuk ettiği Gaziantepspor ile 2-2 berabere kaldı.



Kayserispor 2 maçta 4 puan aldı

Şampiyon güreşciler gsim’de

Talasgücü’nün gençler bir harika

Spor a.ş’den gençlik bayramına özel

Efeler ligi takımı develi’de neler oluyor!

Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam

Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı