KAYSERİSPOR İÇİN YARDIM GECESİ

KAYSERİSPOR İÇİN YARDIM GECESİ

MEHMET ÖZHASEKİ DE 5 BİN 38 FORMA SATIN ALDI

Süper Lig ekiplerinden İstikbal Mobilya Kayserispor´un ekonomik sıkıntılarını çözmek için başlatılan kampanya kapsamında yardım gecesi düzenlendi. Gecede 80 Bin 349 forma satılırken, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, 5 Bin 38 forma satın aldı.

Kayserispor Vakfı´nın başvurusu üzerine Vali Şehmus Günaydın imzasıyla başlatılan yardım kampanyası için düzenlenen gece Kadir Has Kongre Merkezi´nde gerçekleştirildi.

Vali Günaydın, AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayserispor Kulübü Başkanı Erol Bedir, ilçe belediye başkanları, taraftarların da katılımı ile gerçekleştirilen gecede, yaygın yayın yapan iki televizyon kanalı ve yerel televizyonların canlı yayınlarıyla taraftarlara ulaşıldı.

TRT Spor spikeri Ersin Düzen´inmoderatörlüğünde gerçekleştirilen gecede SMS, banka hesap numaraları ve forma satışı yöntemiyle Kayserispor´a yardım toplandı.Telefon bağlantılarıyla Kayserili iş adamlarının forma satın aldığı geceye telefonla katılan Kayserispor Onursal Başkanı ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki de 5 bin 38 forma satın alarak sarı-kırmızılı kulübe katkıda bulundu.Gecede 10 Bin 174 SMS atılırken, 80 Bin 349 adet forma satıldı.

Ayrıca geceye Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman ve futbolcuların yanı sıra önceki dönemlerde sarı-kırmızılı kulüpte görev yapan teknik direktörler de katıldı.

Haber: Şevket Tekin



Kayserispor'a para cezası var

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı