KAYSERİSPOR İLK HAZIRLIK MAÇINDA MAĞLUP

KAYSERİSPOR İLK HAZIRLIK MAÇINDA MAĞLUP

KAYSERİSPOR 1-2 ZBROJOVKA BRNO ...

Avusturya´da kamp çalışmalarını sürdüren Kayserispor, ilk hazırlık maçında Çek Cumhuriyeti´nin Zbrojovka Brno takımı ile karşı karşıya geldi. Kayserispor, Çek temsilcisine 2-1 mağlup oldu.

Kayserispor karşılaşmaya, Silviu Lung, Tiago Lopes, Cristian Sapunaru, Levent Gülen, Erkan Kaş, Şamil Cinaz, Güray Vural, Deniz Türüç, Silvestre Varela, Fernando Boldrin ve Umut Bulut 11´i ile başladı.

Sarı-kırmızılı ekip, Çek ekibi karşısında maçın 2. ve 9. dakikasında kalesinde gördüğü goller ile 2-0 yenik duruma düştü. Müsabakanın ilk yarısı da Çek ekibinin üstünlüğü ile sona erdi. Müsabakanın 57. dakikasında Varela´nın yerine Mendes oyuna girerken 58. dakikada Umut Bulut çıktı ve Welliton oyuna dahil oldu. Maçın 60. dakikasında ise Dejan Meleg ve Bia oyuna girerken Erkan Kaş ile Deniz Türüç oyundan çıktı. Rakip kalede bir türlü istediği atakları geliştirip gol atmaya başarısı gösteremeyen Kayserispor´da Atila Turan ve Canberk Aydın oyuna girerken Güray Vural ve Tiago Lopes kenara geldi.

Maçın 70. dakikasında penaltı atışı kazanan Kayserispor, Sapunaru´nun vuruşu ile golü buldu ve skoru 2-1´e getirdi. Kayserispor´da Atila´nın bir vuruşu 85. dakikada yan direkten döndü. Son 15 dakikası sağanak yağmur altında oynanan maçta Kayserispor, Çek rakibine 2-1 mağlup oldu.



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı