KAYSERİSPOR, İSTANBUL EKİBİ KARŞISINDA TUTUNAMADI

KAYSERİSPOR, İSTANBUL EKİBİ KARŞISINDA TUTUNAMADI

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR 3-1 KAYSERİSPOR

Spor Toto Süper Lig´in 30.hafta açılış karşılaşmasında Kayserispor-Medipol Başakşehir´e konuk oldu. Mücadele Başakşehir´in 3-1´lik üstünlüğü ile son buldu.

Başakşehir Fatih Terim Stadyumu´nda oynanan karşılaşmada, Hüseyin Göçek, Erdem Bayık ve Cevdet Kömürcüoğlu hakem üçlüsü görev yaptı. Mücadele, Başakşehir´in 3-1´lik üstünlüğü ile son buldu.

Zorlu 90 dakika Başakşehir´in santra vuruşu ile başladı. 22.dakikada sağ kanattan gelişen atakta kısa pasla topla buluşan Fernando Boldrin ceza sahası içine ortasını yaptı, ancak bu top savunma oyuncuları tarafından tehlikeli bölgeden uzaklaştırıldı. 28.dakikada Medipol Başakşehir, Edin Visca´nın golüyle 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra başka gol sesi çıkmadı ve ilk yarı Başakşehir´in 1-0´lık üstünlüğü ile son buldu.

Mücadelenin ikinci yarısı Kayserispor´un vuruşu ile başladı. Karşılaşmanın ikinci yarısına etkili başlayan taraf Kayserispor oldu. 54.dakikada sol kanattan gelişen atakta Atila Turan ceza sahası içine ortasını yaptı. Savunma oyuncularından seken topu ceza sahası içi sağ çaprazda Deniz Türüç kontrol etti. Deniz Türüç bekletmeden ortasını yaptı. Penaltı noktasının hemen yanında bu topa hareketlenen Umut Bulut kafa vuruşunu yaptı ve topu ağlarla buluşturdu. Kayserispor, Umut Bulut´un golüyle 1-1´lik beraberliği yakaladı. 66.dakikada Medipol Başakşehir, Arda Turan´ın golüyle 2-1 öne geçti. 90.dakikada Medipol Başakşehir, Eljero Elia´nın golüyle skoru 3-1´e taşıdı. Karşılaşmada başka gol sesi çıkmadı ve mücadele 3-1 Başakşehir´in üstünlüğü ile son buldu.

Haber: Mustafa Gürbüz



Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor-trabzon maçı biletleri satışa çıktı