KAYSERİSPOR KAPANDI

KAYSERİSPOR KAPANDI

ALANYA HAZIRLIKLARI, CUMA GÜNÜ SON BULACAK

Spor Toto Süper Lig´in 13.hafta mücadelesinde Kayserispor-Alanyaspor´a konuk olacak. Kapılarını dış dünyaya kapatan Kayserispor, karşılaşmanın hazırlıklarını yarın gerçekleştireceği antrenman ile tamamlayacak.

Spor Toto Süper Lig´de heyecan hafta sonunda itibaren kaldığı yerden devam edecek. Milli maçların sona ermesinden sonra gözler lige çevrildi. Süper Lig´in 13. haftasında deplasmanda Aytemiz Alanyaspor´a konuk olacak.

Sarı-kırmızılı ekip, dünden itibaren hazırlıklarını dış dünyaya kapattı ve taktik ağırlıklı çalışmalar yapmaya başladı. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam gözetiminde gerçekleştirilen antrenman 1,5 saat sürdü. Taktik çalışmada Ertuğrul Sağlam, oyuncularına sık sık uyarılarda bulundu. İlk on birini de belirleyen Sağlam´ın bu karşılaşmadaki en büyük kozu ise Cery olacak. Tecrübeli teknik adam, Cery ile yakından ilgilenerek, yapması gerekenleri anlatıyor. Kayserispor´da Alanya mesaisi Cuma günü gerçekleştirilecek olan antrenman ile son bulacak. 13.hafta öncesinde Kayserispor, 12 puanla 15.sırada yer alırken, Alanyaspor ise 12 puanla 16.sırada yer alıyor.

Aytemiz Alanyaspor-Kayserispor karşılaşması, 24 Kasım Cumartesi günü Bahçeşehir Okulları Stadyumu´nda oynanacak. Zorlu 90 dakika saat 16.00´da başlayacak.

Haber: Murat Turp



Kayserispor'a para cezası var

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı