KAYSERİSPOR KAPISINI DIŞ DÜNYAYA KAPATTI

KAYSERİSPOR KAPISINI DIŞ DÜNYAYA KAPATTI

SARI-KIRMIZILI EKİP, KONYASPOR´U ÇALIŞIYOR

Spor Toto Süper Lig´in 26.hafta karşılaşmasında Atiker Konyaspor´a konuk olacak Kayserispor, kapılarını dış dünyaya kapattı. Sarı-kırmızılı ekip, taktik ağırlıklı çalışmalar yapıyor.

Spor Toto Süper Lig´de 26.hafta heyecanı, 16-17 ve 18 Mart´ta oynanacak olan müsabakalarla yaşanacak. Kayserispor, 26.hafta karşılaşmasında ligin dibinde yer alan Atiker Konyaspor´a konuk olacak.

Sarı-kırmızılı ekip, 25.haftada Karabükspor maçında galip gelmiş,  ardından 1 gün izin kullanmış ve Atiker Konyaspor maçının hazırlıklarına başlamıştı. Kayserispor, perşembe günü gerçekleştirdiği antrenmanla kapısını dış dünyaya kapattı ve taktik ağırlıklı antrenmanlar gerçekleştirmeye başladı. Konyaspor karşılaşması öncesinde Kayserispor´da sakatlığı devam eden Şamil Çinaz ve Kucher´in durumu maç günü belli olacak. Öte yandan kart cezalı Espinoza ve Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından cezalandırılan Teknik Direktör Şumi, sahadaki yerini alamayacak. 26.hafta öncesinde Kayserispor, 41 puanla 5.sıradayken, Atiker Konyaspor ise 21 puanla 17.sırada yer alıyor.

Atiker Konyaspor-Kayserispor karşılaşması, 18 Mart Pazar günü Konya Büyükşehir Belediyesi Stadyumu´nda oynanacak. Saat 13:30´da başlayacak olan karşılaşmada, Halis Özkahya, Süleyman Özay ve Hakan Yemişken hakem üçlüsü görev yapacak.

Haber: Mustafa GÜRBÜZ



Kayserispor'a para cezası var

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı