KAYSERİSPOR KARTAL´I ELİNDEN KAÇIRDI

KAYSERİSPOR KARTAL´I ELİNDEN KAÇIRDI

KAYSERİSPOR 2-2 BEŞİKTAŞ

Spor Toto Süper Lig´in 24.hafta karşılaşmasında İstikbal Mobilya Kayserispor-Beşiktaş´ı konuk etti. Karşılaşma 2-2 eşitlikle son buldu.

Spor Toto Süper Lig´in 24.hafta karşılaşmasında İstikbal Mobilya Kayserispor-Beşiktaş´ı konuk etti. Kadir Has Şehir Stadyumu´nda oynanan karşılaşmada hakem Suat Arslanboğa düdük çalarken, karşılaşma 2-2 berabere son buldu.

13. dakikada, Adriano´nun arka direğe ortasında topla buluşan Burak´ın sert vuruşunda kaleci Lung, meşin yuvarlağın filelere gitmesine izin vermedi.  23. dakikada Lopes´in sağ kanattan ceza sahası içerisine çıkardığı topla kaleci ile karşı karşıya kalan Varela, yakın mesafeden meşin yuvarlağı auta attı. 38. dakikada kullanılan köşe vuruşunda ön direkte bulunan Güven´in kafayla arkaya aşırdığı topu Atiba, düzgün bir vuruşla ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçti. İlk yarıda başka gol sesi çıkmadı ve ilk yarı Beşiktaş´ın 1-0´lık üstünlüğü ile son buldu.

57. dakikada Varela´nın sol kanattan ceza sahasına yaptığı ortada zor pozisyonda kafayla dokunan Kravets, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu ve skor 1-1 oldu. 

62. dakikada savunmanın hatasıyla topu kapan Deniz, çalımlarla girdiği ceza sahası içerisinde kaleci Karius ile karşı karşıya kaldı. Deniz, düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi ve skoru 2-1 yaptı.  90. dakikada sol kanatta topla buluşan Caner´in vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu ve skor 2-2 oldu. Mücadelede başka gol sesi çıkmadı ve taraflar 1´er puan aldı.



Kayserispor'a para cezası var

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı