KAYSERİSPOR´DA KOMBİNE SATIŞI İKİYE KATLADI

KAYSERİSPOR´DA KOMBİNE SATIŞI İKİYE KATLADI

BEDİR, ?KOMBİNE SATIŞINDA İLK 6 TAKIM İÇERİSİNDEYİZ? ...

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor´da gerçekleştirilen kombine bilet kampanyası, meyvelerini vermeye başladı. İlk yarıda 3 Bin 700 olan kombine bilet sayısı, gerçekleştirilen kampanya ile 7 Bin 700´e ulaştı.
Kayserispor´un başına Erol Bedir ve ekibinin gelmesinin ardından sarı-kırmızılı ekip, büyük bir değişim içerisine girmişti. Şehrin tüm kuruluşları ve taraftarı ile bir bütün olmak isteyen yeni yönetim, özellikle kombine bilet satışı ve loca temini konusunda büyük değişiklikler yaptı.
İkinci yarı itibariyle kombine bilet ve loca satışına yeniden çıkan Kayserispor, geride kalan 1 aylık süreçte, bütün locaları sattı. Kombine bilet konusunda ise mevcut sayıyı, ikiye katladı. İlk yarı itibariyle 3 Bin 700 olan kombine bilet sayısı, ikinci yarıda 7 Bin 700´e ulaştı.
Kombine bilet ve loca temini hakkında açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Erol Bedir şöyle dedi: ?İkinci yarı itibariyle kombine bilet satışı konusunda, tüm takımlar içerisinde 6.sırada yer alıyoruz. Gösterilen ilgi ve alakadan dolayı çok mutluyuz. İnanıyorum ki takımımız ligde kalacak ve yoluna emin adımlarla devam edecek. Gelecek sezonda da yeni kampanyalarımız olacak. Bu kampanyalar neticesinde, yeni sezonda kombine sayımızın 15 Bin´e ulaşmasını hedefliyoruz. 3 büyükler dışında taraftar konusunda Trabzonspor ve Bursaspor taraftarını maçlara çekiyor. Bizde, bu takımlar içerisinde yer almak ve hedeflerimize doğru ilerliyoruz. Bundan sonrasında da taraftarlarımızla el ele bu ligde en iyi yerlerde olacağız.?

Haber: ŞEVKET TEKİN



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak