KAYSERİSPOR KUPADA KAYIPLARDA

KAYSERİSPOR KUPADA KAYIPLARDA

T.M AKHİSARSPOR 1-0 KAYSERİSPOR

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Kayserispor-Teleset Mobilya Akhisarspor´a konuk oldu. Mücadele Akhisar´ın 1-0´lık üstünlüğü ile son buldu.

Spor Toto Akhisar Stadyumu´nda oynanan karşılaşmada, Özgür Yankaya, Alpaslan Dedeş ve Ali Saygın Ögel hakem üçlüsü görev yaptı.

Karşılaşma Akhisar´ın santra vuruşu ile başladı. Karşılaşmaya etkili başlayan Akhisarspor oldu. Ev sahibi ekip karşılaşmanın henüz başında iki ciddi atak gerçekleştirse de, gol bulamadı. 30.dakikada ceza sahası içinde topla buluşan Mendes topu soluna çekti ve vuruşunu yaptı, ancak kaleci Fatih topu uzaklaştırmayı başardı. 32.dakikada gelişen Akhisarspor atağında Lopez ceza sahası dışında vuruşunda top direkten döndü. Bu dakikadan sonra karşılıklı ataklar olsa da, gol sesi çıkmadı ve ilk yarı 0-0 berabere sona erdi.

T.M AKHİSARSPOR 1-0 KAYSERİSPOR

İkinci yarıya Kayserispor´un santrası ile başlandı. 48.dakikada gelişen Akhisarspor atağında Barbosa, kaleci ile karşı karşıya kaldı. Barbosa topu kaleci Muammer´in üzerinden aşırttı, ancak top yandan dışarı gitti. 70.dakikada yaşanan bir pozisyon sonrasında Kayserispor Teknik Direktörü Şumi, hakeme tepki gösterdi. Hakem Özgür Yankaya da tepkisi nedeniyle Şumi´yi tribüne gönderdi. 89.dakikada Ömer Bayram ceza sahası içine yaptığı ortaya iyi yükselen Eray Ataseven, Akhisarspor´u 1-0 öne geçirdi. Mücadelede başka gol sesi çıkmadı ve karşılaşma Akhisar´ın 1-0´lık üstünlüğü ile son buldu. Çeyrek final ikinci maçı, 7 Şubat Çarşamba günü Kadir Has Şehir Stadyumu´nda oynanacak.

 



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı