KAYSERİSPOR KUPAYA VEDA ETTİ

KAYSERİSPOR KUPAYA VEDA ETTİ

FENERBAHÇE 3-0 KAYSERİSPOR ...

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ikinci maçında Kayserispor-Fenerbahçe´ye konuk oldu. Karşılaşmadan 3-0 mağlup ayrılan Kayserispor, kupaya veda etti.
Fenerbahçe Ülker Stadyumu´nda oynanan karşılaşmada, Arda Kardeşler, Saygın Ögel ve Hakan Yemişken hakem üçlüsü görev aldı.
Karşılaşmanın 8. dakikasında yapılan ortada Şener topu uzaklaştıramadı. Topu önünde bulan Traore, ceza sahasına girer girmez sert vurdu fakat kaleci Volkan gole izin vermedi. 18. dakikada Kayserispor savunmasının kaptırdığı top, Moussa Sow´un önünde kaldı. Golcü futbolcu ceza sahası dışından sert vurdu ancak savunmaya çarpan top kornere gitti. 31. dakikada topla hareketlenen Aatif, ceza sahası içindeki Josef de Souza ile verkaç yapıp savunma arkasına sarktı ve plase bir vuruşla takımını 1-0 öne geçiren golü attı. 34. dakikada Jeremain Lens´in sağdan kullandığı korner atışında çok iyi yükselen Josef de Souza kafayı vurdu ve farkı 2´ye çıkaran isim oldu. Karşılaşmanın ilk yarısında başka gol sesi çıkmadı ve ilk yarı Fenerbahçe´nin 2-0´lık üstünlüğü ile son buldu.
Karşılaşmanın ikinci yarısına her iki takımda istekli başladı. Karşılıklı ataklar olsa da 83.dakikaya kadar gol sesi çıkmadı. 69.dakikada Fenerbahçe´de Lens´in yerine oyuna giren Volkan Şen, 83.dakikada takımını 3-0 öne geçiren golü atan isim oldu. Bu dakikadan sonra ataklar olsa da gol sesi çıkmadı ve Fenerbahçe karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı. Fenerbahçe bu sonuçla adını yarı finale yazdırdı.

Haber: Mustafa Gürbüz



Kayserispor'a para cezası var

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı