?KAYSERİSPOR, LİGDE KALACAKTIR?

?KAYSERİSPOR, LİGDE KALACAKTIR?

EKONOMİ BAKANI MUSTAFA ELİTAŞ´TAN ?KAYSERİSPOR´ YORUMU

Bir dizi ziyaret gerçekleştirmek üzere Kayseri´ye gelen Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, 26.haftada oynanan Kayserispor-Eskişehirspor maçına ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Elitaş, ?Kayserispor, kalan maçlarını kazanarak ligde kalacaktır? dedi.
Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş Kayseri´de. Bir dizi ziyaret ve etkinliğe katılmak üzere Kayseri´ye gelen Ekonomi Bakanı Elitaş, Serbest Bölge ziyareti öncesinde açıklamalarda bulundu. Süper Lig´in 26.hafta mücadelesinde karşı karşıya gelen Kayserispor-Eskişehirspor maçına ilişkinde konuşan Elitaş, ?Kayserispor kalan maçlarını kazanarak, yoluna devam edecektir.? dedi.
Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş sözlerini şu şekilde sürdürdü: ?Kayserispor´a değerli başkanlarımız çok büyük katkı sağladılar. Yurt dışında olsalar da, seyirciyi stadyuma çekmek için büyük gayret gösterdiler. Bilbordlar ve basınımızda çok gayret gösterdi ama gönül isterdi ki Kayserispor, Eskişehirspor maçında, üç puan alsın. Fakat olmadı. Kısmet değilmiş. Futbol camiasında söylenildiği gibi önümüzdeki maçlara bakacağız. Bundan sonra ki süreçte, kalan maçları Kayserispor alması gerekiyor. İkinci yarıdan itibaren 8 maçta çok puan toplayamadı. Kayserispor, kalan maçlarında puan toplayarak ligde kalacaktır diye düşünüyorum.? (SPOR SERVİSİ)



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak