KAYSERİSPOR MAÇ SAATİNİ BEKLİYOR

KAYSERİSPOR MAÇ SAATİNİ BEKLİYOR

KAYSERİSPOR-ANTALYASPOR MAÇI, ÇARŞAMBA SAAT 16:30´DA

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ilk maçında Antalyaspor´u konuk edecek olan Kayserispor, karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı.

TFF Süper Lig´de ilk yarı maçları oynanan müsabakalarla sona ererken, futbolda heyecan Ziraat Türkiye Kupası maçları ile devam ediyor. Kayserispor, son 16 turu ilk maçında Antalyaspor´u konuk edecek.

Ligin 17.hafta karşılaşmasında Evkur Yeni Malatyaspor´a mağlup olan Kayserispor, bu karşılaşmanın ardından ara vermeden Antalyaspor karşılaşmasının hazırlıklarına başlamıştı. Sarı-kırmızılı ekip, dün gerçekleştirdiği antrenmanla Antalyaspor karşılaşmasının hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Kayserispor´da Güray Vural, Asamoah Gyan, Berkan, Erkan Kaş, Lopez ve Varela dışında eksik bulunmuyor.

Hem Lig´de hem de kupada hedeflerinin olduğunu belirten Teknik Direktör Sumudica, Antalyaspor maçı öncesi takım oyuncuları ile son kez konuşarak ?Her iki dalda da hedeflerimiz var. Ligde ikinci devre bizi bekliyor. Taraftarımız ligde bizden çok şey bekliyor. Aynı şekilde kupa mücadelesinde de sonuna kadar savaşacağız. Antalyaspor maçı kulüp genelinde bazı kararların alınması için son basamak olacak. Tur da final oynamak istiyorum? diye konuştu.

Kayserispor-Antalyaspor karşılaşması, bugün Kadir Has Şehir Stadyumu´nda oynanacak. Saat 16:30´da başlayacak olan karşılaşmada, Hüseyin Göçek, Erdem Bayık ve Candaş Elbil hakem üçlüsü görev yapacak.

Haber: Şevket Tekin



Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor-trabzon maçı biletleri satışa çıktı

‘Yılmaz’dan temkinli açıklama

Burak Yılmaz: “Ben umutluyum, daha iyi olacağız”

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor 40 puana erişmek istiyor

Maçı bilet fiyatları belli oldu