KAYSERİSPOR MAÇ SAATİNİ BEKLİYOR

KAYSERİSPOR MAÇ SAATİNİ BEKLİYOR

SİVASSPOR-KAYSERİSPOR MAÇI, SAAT 16.00´DA

Spor Toto Süper Lig´in 27.hafta mücadelesinde İstikbal Mobilya Kayserispor, Demir Grup Sivasspor´a konuk olacak. Hazırlıklarını tamamlayarak Sivas´a giden sarı-kırmızılı ekip, maç saatini beklemeye başladı.

Spor Toto Süper Lig´de 27.hafta Trabzonspor-Antalyaspor karşılaşması ile başladı. 27.hafta mücadelesinde İstikbal Mobilya Kayserispor, Demir Grup Sivasspor´a konuk olacak.

Sarı-kırmızılı ekip, hazırlıklarını dün gerçekleştirdiği ter antrenmanıyla sonlandırdı ve Sivas´a gitti. Sarı-kırmızılı ekipte Asamoah, Mensah ve Bilal Başacıkoğlu Sivasspor karşılaşmasında forma giyemezken, Kucher ve Kravets´in ise oynayıp oynamayacakları maç saatinde yapılacak olan kontrollerden sonra belli olacak. 27.hafta öncesinde İstikbal Mobilya Kayserispor, 33 puanla 12.sırada yer alıyor. Demir Grup Sivasspor ise 34 puanla 9.sırada yer alıyor. Sivasspor karşılaşmasında Teknik Direktör Hikmet Karaman´ın sahaya sürmesi beklenen ilk on bir şu şekilde; Silviu Lung, TiagoLopes, Şamil Çinaz, Hasan Hüseyin Acar, Umut Bulut, Deniz Türüç, Varela, Chery, Sapunaru, Kana Bıyık ve Atila Turan.

Demir Grup Sivasspor-İstikbal Mobilya Kayserispor karşılaşması, bugün Yeni 4 Eylül Stadyumu´nda oynanacak. Saat 16:00´da başlayacak olan karşılaşmada, Koray Gençerler, Çağlar Uyarcan ve Ahmet Narçin hakem üçlüsü görev yapacak.

HABER: MURAT TURP



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak