KAYSERİSPOR´DA MALİ KRİZE ÇÖZÜM BULUNDU

KAYSERİSPOR´DA MALİ KRİZE ÇÖZÜM BULUNDU

BAŞKAN ADAYI EROL BEDİR, PARANIN BİR BÖLÜMÜNÜ TEMİN ETTİ.

    Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor´da, 31 Ocak´a kadar ödenmesi gereken 10 ile 12 Milyon TL´lik bir ödeme konusunda sıkıntılar kamuoyuna düşmüş ve başkan adayı Erol Bedir´de bu konuda kulübün resmi internet sitesinden duyuru ile konuya açıklık getirmişti. Başkan adayı Erol Bedir yaptığı bazı görüşmeler neticesinde gereken ödemenin bir bölümünü temin ederken kalan bölüm için ise çalışmalarını sürdürüyor. Bedir, ?31 Ocak´tan önce gereken görüşmeler ve ödemeler yapılacak ve futbolcuların lisansları çıkacak´ dedi.
Kayserispor´da yaşanan mali kriz çözüm yolunda hızla ilerliyor. Başkan adayı Erol Bedir ve yönetimi, 31 Ocak´tan önce davası kesinleşmiş olan futbolculara olan ödenmeler için yoğun mesai harcıyor.
Sarı-kırmızılı ekipteki duruma ilişkin Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´te ?Herkes elini taşın altına koymalı´ diye açıklama yaptı. İlimizde bunlar yaşanırken başkan adayı Erol Bedir, gerekli olan 12 Milyon Türk Lirası´nın bir bölümünü temin ettiklerini ve gereken diğer bölümler içinde çalışmalarının devam ettiğini ima etti.
Başkan adayı Erol Bedir şöyle dedi: ?Takımın başına geldiğimizden bu yana ben ve arkadaşlarım elimizden geleni yapıyoruz. Şu an için 12 Milyon´a ihtiyacımız var. Bu paranın bir bölümü için girişimlerimiz olumlu sonuç verdi. Tabii bu bizim için yetmiyor. Gerek başvuruda bulunan futbolcular, gerekse de ödenmesi gerekenler için her türlü girişimde bulunuyoruz. Herkesimin taşın altına elini koymasını istiyoruz. Bu ayın sonuna kadar zaman bitiy9or dense de biz daha öncesinde bu problemin üstesinden geleceğiz. Hakkımızda bazı konularda konuşmalar yapılsa da biz bu işin başındayız ve sonuna kadar da çözüm için mücadele edeceğiz. Taraftarımızın hiç şüphesi olmasın ki Kayserispor ayakları üzerinde duran bir kulüp olmaya devam edecektir. Kimse meraklanmasın transfer çalışmalarımız da hızla devam ediyor. Porto´lu Silvestre Varela ile de prensipte anlaşma sağladık. Önümüzdeki günlerde takımımıza katılacak ve resmi sözleşmeye imza atacak.?

Haber: Şevket TEKİN



Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor-trabzon maçı biletleri satışa çıktı

‘Yılmaz’dan temkinli açıklama

Burak Yılmaz: “Ben umutluyum, daha iyi olacağız”

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor 40 puana erişmek istiyor

Maçı bilet fiyatları belli oldu