KAYSERİSPOR MORAL YEMEĞİNDE BULUŞTU

KAYSERİSPOR MORAL YEMEĞİNDE BULUŞTU

BEDİR, ?TRABZON MAÇI İLE ÇIKIŞA GEÇECEĞİZ?

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, 14.haftada oynayacağı Trabzonspor maçı öncesinde moral yemeğinde bir araya geldi. Yemek öncesi konuşan Başkan Erol Bedir, ?Trabzonspor maçında gereken çıkışı gösterecek´ dedi.

Spor Toto Süper Lig´in 14.hafta mücadelesinde sahasında Trabzonspor´u konuk edecek olan Kayserispor, moral yemeğinde bir araya geldi. Yemeğe Kulüp Başkanı Erol Bedir ve yönetimi, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ile kurmayları ve futbolcular katıldı.

BEDİR, ?TRABZON MAÇI İLE ÇIKIŞA GEÇECEĞİZ?

Yemek öncesi açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Erol Bedir, şöyle dedi:

?Galipte gelsek, mağlup da olsak, o maçlar geride kalıyor. Mağlubiyetten çıkarmamız gereken dersleri çıkarttık. Şimdi önümüze bakıyoruz. Kabul edelim ki son 7-8 haftadır ciddi eksiklerimiz vardı. Tabii her şeyi buna bağlamıyoruz, ancak kötü sonuçlarda eksiklerin payı oldukça büyük. Geçen hafta yapmış olduğumuz toplantıda, biz kendimize güvendiğimizi ve bu işi başarabileceğimizi daha önceden olduğu gibi bir kez daha deklare ettik. Toplantı sonrası yeniden kenetlendik. Başarılı olan takımımızın bu haftadan itibaren geri gelebileceğinin bilinci ile hazırlandık. Sakatlarımızın büyük çoğunlu döndü. Cumartesi günü takımımız gereken çıkışı yapacaktır. Biz, buna inanıyoruz.?

SAĞLAM, ?KÖTÜ GİDİŞATIMIZ SON BULACAK?

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ise düzenlenen moral yemeğinde yeniden çıkışa geçeceklerinin altını çizerek şunları söyledi;

?İçinde bulunduğumuz durumdan dolayı üzgünüz. Taraftarımızı ve camiamızı üzdüğümüz için mahcubuz. Bazen 8-9 kişi bazen 12-13 kişi antrenman yapmak zorunda kaldık. Bir takımın başına gelecek en büyük talihsizlikleri sezon başında yaşadık. Başkanımızın da dediği gibi bunlar mazeret olamaz. Oyuncularımızla oturduk konuştuk. Kayseri bizim için ayrı bir yer. Alanya maçından sonrada durumu izah ettim. Benim bu futbolcu grubuna güvenebileceğimizi gördük. Başkan ve yönetimimiz, bu süreçten kurtulmak için çaba gösteriyor. Cumartesi günü gereken çıkışı yapacağız. Uzun zaman sonra 20 kişi antrenman yaptık. Oyuncularımız olayı sahiplenecekler. Yapabileceklerinin en iyisini yapacaklar. Cumartesi günü bu kötü gidişatı sonlandıracağız.?

Haber: Şevket Tekin



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak