KAYSERİSPOR, NEWCASTLE UNİTED´LI OYUNCUYU İSTİYOR

KAYSERİSPOR, NEWCASTLE UNİTED´LI OYUNCUYU İSTİYOR

TECRÜBELİ ORTA SAHA OYUNCUSU CHEİCK TİOTÉ İLE GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR .

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Sarı-kırmızılı kulüp, Newcastle United´lı orta saha oyuncusu Cheick Tioté ile görüşmelere başladı.
Kayserispor´da transfer harekâtı tüm hızıyla devam ediyor. Gündeminde birçok oyuncu bulunan sarı-kırmızılı ekip, orta sahayı güçlendirmek için çalışmalarını hızlandırdı. Kayserispor, Newcastle United´lı orta saha oyuncusu Cheick Tioté ile görüşmelere başladı. 30 yaşındaki tecrübeli oyuncunun Kayserispor´a gelmeye sıcak baktığı da iddialar arasında yer alıyor.
Teknik Direktör Sergen Yalçın, yönetime Cheick Tioté hakkında ?Bu oyuncu takıma katılırsa, büyük katkılar sağlar. Transfer edebilirsek bu oyuncuyu alalım olmaz ise alternatif oyunculara yönelim´ dediği de öğrenilen bilgiler arasında yer alıyor.
26 Ağustos 2010´da Newcastle United takımına transfer olan Cheick Tioté, ilk maçına 18 Eylül 2010 tarihinde Everton karşısında çıktı ve 64 başarılı pas yaparak iyi bir performans gösterdi. Newcastle United´ın diğer maçlarında da genellikle ilk 11 başlayan oyuncu, Manchester City karşısında müthiş performans gösterdi ve takımının 2-1 galip gelmesinde büyük rol oynadı. Tiote bu maçın ardından takımının 1-0 galip geldiği Wigan Athletic maçında da çok başarılı bir performans gösterdi ve maçın adamı oldu. İlk golünü Arsenal ile oynanan ve 4-4 berabere kalınan lig maçında 25 metreden attı. 25 Şubat 2011´de sözleşmesini yenileyen oyuncu kontratını 6,5 yıl uzattığını açıklamıştı.
(Mustafa GÜRBÜZ)



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı