KAYSERİSPOR ?ON´UN PEŞİNDE

KAYSERİSPOR ?ON´UN PEŞİNDE

MENSAH İÇİN PAZARLIKLAR SÜRÜYOR

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, Kasımpaşa´da kiralık olarak forma giyen Mensah´ı transfer etmek için girişimlerini hızlandırdı. Sarı-kırmızılı ekip, Atletico Madrid ile sıkı bir pazarlığın içerisine girdi.

Kayserispor´da sezon hazırlıkları 29 Haziran´da başlayacak. Kamp dönemi başlamadan transfer çalışmalarını sonlandırmak isteyen Kayserispor, Kasımpaşa´da kiralık olarak forma giyen Mensah´ı kadrosuna katmak için çalışmalarına hız verdi.

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam´ın istediği oyuncular üzerinde duran ve çalışmalar yapan sarı-kırmızılı ekip, Atletico Madrid´in Kasımpaşa´da kiralık olarak forma giyen oyuncusu Mensah için sıkı bir pazarlığa girdi. Sarı-kırmızılı ekip, oyuncuyu bedel ödemeden isterken, Atletico Madrid ise oyuncu için bonservisinin üçte birini istiyor. Pazarlık dışında her konuda anlaşılan oyuncunun da Kayserispor´da forma giymeye sıcak baktığı da öğrenilen bilgiler arasında yer alıyor.

23 yaşındaki Bernard Mensah, Getafe, Atletico Madrid, Feyenord ve Kasımpaşa takımlarında forma giydi. Türkiye´de 2´si Türkiye Kupası olmak üzere 32 karşılaşmada görev yaptı. On numara pozisyonunda görev yapan Mensah, 2017-2018 sezonunda 7 gole imza attı.

Haber: Mustafa GÜRBÜZ-Şevket Tekin



Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor-trabzon maçı biletleri satışa çıktı

‘Yılmaz’dan temkinli açıklama

Burak Yılmaz: “Ben umutluyum, daha iyi olacağız”

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor 40 puana erişmek istiyor

Maçı bilet fiyatları belli oldu