BERABERLİK MEMNUN ETMEDİ

BERABERLİK MEMNUN ETMEDİ

KAYSERİSPOR 2-2 OSMANLISPOR ...

Kayserispor, Süper Lig´in 3. haftasında sahasında ağırladığı Osmanlıspor ile 2-2 berabere kaldı. Karşılaşmada iki de kırmızı kart çıktı.

Süper Lig´de sezonun 3.haftasında Kayserispor taraftarı önünde Osmanlıspor´u konuk etti. İlk gol Kayserispor´dan gelirken Osmanlıspor´dan bu gole cevap 1 dakika sonra geldi. İlk yarı 1-1´lik eşitlikle tamamlanırken, ikinci yarıda ise çekişmeli pozisyonlara sahne oldu.

Karşılaşmanın 14. dakikasında Badji´nin pasında toplu buluşan Varela´nın vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu ve Kayserispor sahasında 1-0 öne geçen taraf oldu. Gol sevinci fazla sürmedi ve Osmanlıspor, 15. dakikada Doukara´nın golü ile beraberliği yakaladı. 22. dakikada gelişen Osmanlıspor atağında Lawal´ın vuruşunda top üstten auta çıktı. 26. dakikada ara pasında topla buluşan Umut Bulut´un vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Hakan´ın ellerinde kaldı. 34. dakikada altı pas içerisinde topla buluşan Kana Bıyık´ın vuruşunda kaleci Hakan kurtardı. İkinci yarıda ise çıkan kırmızı kartlar taraftarı da çileden çıkarttı. 72. dakikada Dokura´nın vuruşunu kaleci Muammer kornere çeldi. 75.dakikada Varela ikinci sarı karttan doğan kırmızı kart ile oyun dışı kaldı. 78. dakikada Serdar´ın kullandığı serbest vuruşta ceza sahası içinde Musa Çağıran, topu ağlarla gönderdi ve Osmanlıspor, Kayserispor karşısında 2-1 öne geçmeyi başardı. 86. dakikada Mendes´in pasında topla buluşan Deniz Türüç´ün vuruşunu kaleci Hakan çıkardı. 88. dakikada toplu buluşan Mendes´in vuruşunda meşin yuvarlak filelere gitti ve Kayserispor 2-2´lik skoru yakaladı. 90+3´te ise Osmanlıspor´da Turgay Kaçar kırmızı kart ile oyun dışı kaldı. Son düdük ile birlikte Kayserispor sahasında Osmanlıspor ile 2-2 berabere kalarak 1 puanın sahibi oldu ve puanını 4´e yükseltti.

 

Haber: Şevket Tekin

 



Talasgücü ve Atletikspor Türkiye Şampiyonası’na hazır

Kayserispor 5 maçtır kazanamıyor

Develigücü ilk kez öne geçti

Kayserispor, adana maçına hazır

Kulüplü genç kızlar kayseri’de parkeye çıkacak

Milli yüzücünün tercihi erciyes

Adana Demirspor - Kayserispor maçını Mehmet Türkmen yönetecek

Milli yüzücünün tercihi Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi oldu

Süper lig’de 32. haftanın hakemleri belli oldu

Kayserispor’da tek hedef galibiyet

İzmir mtb cup c2 sona erdi

Satranç grup müsabakaları sona erdi

Melikgazi’in gençleri final grubunu tamamladı

Talasgücü 1 puana razı oldu

Talas 75. Yıl Mühibe Germirli Ortaokulu’nda hedef Türkiye finalleri

Hasketbol SK’dan 2. yarı öncesi 2 transfer