KAYSERİSPOR, OSMANLI´YI ÇALIŞIYOR

KAYSERİSPOR, OSMANLI´YI ÇALIŞIYOR

SARI-KIRMIZILI EKİP, BUGÜN HAZIRLIKLARINI TAMAMLAYACAK

Süper Lig´in 20.hafta karşılaşmasında Osmanlıspor´a konuk olacak Kayserispor, bu karşılaşmanın hazırlıklarını yaptığı antrenman ile sürdürdü. Sarı-kırmızılı ekip, Osmanlıspor karşılaşmasının hazırlıklarını bugün yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

TFF Süper Lig´de 20.hafta heyecanı, 2-3-4 ve 5 Şubat´ta oynanacak olan müsabakalarla yaşanacak. Kayserispor, 20.hafta karşılaşmasında Osmanlıspor´a konuk olacak.

Hafta içinde Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Teleset Mobilya Akhisarspor´a konuk olan ve sahadan 1-0´lık mağlubiyet ile ayrılan Kayserispor, bu karşılaşmanın ardından 20.haftada oynayacağı Osmanlıspor maçı için Ankara´da kampa girmişti. Kupa maçının ardından ara vermeyen sarı-kırmızılı ekip, dün yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü. Kayserispor, yarın karşılaşacağı Osmanlıspor karşılaşmasının hazırlıklarını bugün yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve maç saatini beklemeye başlayacak. 19.haftada Göztepe ile 1-1 berabere kalan Kayserispor-Osmanlıspor karşılaşmasını kazanarak, yeni bir çıkış yakalamak istiyor.

Osmanlıspor-Kayserispor karşılaşması, yarın Osmanlı Stadyumu´nda oynanacak. Saat 13:30´da başlayacak olan karşılaşmada, Ümit Öztürk, Uygar Bebek ve Osman Gökhan Bilir hakem üçlüsü görev yapacak.

Haber: Mustafa Gürbüz



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak