KAYSERİSPOR-RİZESPOR MAÇININ ARDINDAN

KAYSERİSPOR-RİZESPOR MAÇININ ARDINDAN

SAĞLAM, ?GÖRDÜĞÜMÜZ KIRMIZI KART OYUN DÜZENİMİZİ BOZDU?

Spor Toto Süper Lig´in  8.hafta karşılaşmasında Kayserispor-Çaykur Rizespor´u konuk etti. 2-2 berabere sonuçlanan karşılaşmanın ardından konuşan Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, ?Gördüğümüz kırmızı kart oyun düzenimizi bozdu´ dedi.

Spor Toto Süper Lig´de 8.hafta müsabakaları devam ediyor. 8.hafta karşılaşmasında Kayserispor-Çaykur Rizespor´u konuk etti. Karşılaşma 2-2´lik skorla beraber sonuçlandı.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, şöyle dedi: ?Bugün 3 haftalık mağlubiyet serisinden sonra kazanıp hem milli takım arasına moralli girmek hem de geleceğe biraz daha umutla bakabilmek amacımızdı. Hafta boyunca oyuncularımızla paylaştığımız çok önemli noktalarından birisi, maçın başlangıcıyla alakalıydı. Maça da çok iyi başladık. İlk 12 dakikalık bölümde oyuna hakim olduk, oyuncularımız bu maçı kazanmak istediklerini net bir şekilde ortaya koydular. Gördüğümüz kırmızı kart oyun düzenimizi bozdu. Devrenin sonuna kadar 10 kişi oynamak zorunda kaldık. O arada golde yedik. Golden sonra dağılmadan yine oyuna asılıp ikinci golü yemememiz oldu. Devrenin sonunda rakibin görmüş olduğu kırmızı karttan sonra devre arasında daha farklı şeyler konuşmaya başladık? dedi.

Futbolcuların ikinci yarıda da kazanmayı çok istediklerini kaydeden Sağlam, ?Bunun neticesinde de baskı da kurduk. Bir taraftan baskı kurarken, bir taraftan da ikinci golü yememe gibi bir durum söz konusu. Arkayı da kontrol etmek gerekiyor. Bu işi bir arada yapmak gerçekten kolay değil ama biz yaptık.?

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Okan Buruk ise şunları kaydetti:

?Bizim açımızdan çok rahat bir maç giderken ilk devreye 11-10 girsek bizim için çok daha rahat bir karşılaşma olurdu. Gördüğümüz kırmızı kart, daha sonra ikinci yarıya baktığımızda iki takımında çok fazla pozisyona girmediğini gördük. İki takım çok fazla pozisyon üretemedi. Rakibimize de çok net pozisyonlar vermedik ama bizde çok net pozisyona girmedik. Oyun istediğimiz gibi giderken 2 tane gol yedik. Daha sonra rakip kalede baskı kurmaya çalıştık. Özellikle hücum anlamda riskler aldık. Bunun karşılığında da 1 gol bulduk. 2-2´lik beraberliğin maç için baktığımızda bir dönem bize dönen maçta 2-1 Kayserispor´un kazanacağı maçtı ama 2-2 berabere bitirdik. İki takımın da maçı kazanmak adına gidiş gelişleri oldu. Kazanabilseydik buradan büyük mutlulukla ayrılacaktık.?

Haber: Şevket Tekin



Melikgazi’nin gençleri final grubu’nda dağıldı

Kayserispor gözünü paşa’ya dikti

Başkan Çolakbayrakdar, dünya ikincisi olan Kocasinan’ın özel sporcusunu tebrik etti

Hacılar Erciyesspor, Malatya'da mağlup oldu

Develigücü 3 puanı 2 golle aldı

Kayserispor’un genç oyuncusu Aras Çelik’e milli davet

Kayseri Spor Lisesi Badminton Türkiye Şampiyonu oldu

Kayserili karateciler, İzmir’den 4 madalya ile döndü

Kayseri 2. Amatör Küme: Güneşli Gençlikspor: 3- Bayraktarspor: 1

Kayseri U17 Ligi: Kocasinan Şimşekspor: 0 - Talasgücü Belediyespor:4

Talasgücü U-14 Futbol Takımı Türkiye Finali’ne yükseldi

Rüya Cimnastik Külübü, Türkiye Şampiyonu oldu

TFF 3. Lig: Karabük İdman Yurdu: 1 - Talasgücü Belediyespor: 0

Majid Hosseini ameliyat oldu

Melikgazi Kayseri’de sayı kraliçesi Aaryn Ellenberg oldu

Melikgazi Kayseri, 2 bin 352 sayı üretti