KAYSERİSPOR SEZONA ?MERHABA´ DEDİ

KAYSERİSPOR SEZONA ?MERHABA´ DEDİ

KADİR HAS´TA MUHTEŞEM AÇILIŞ

Süper Lig´de yeni sezona sayılı günler kala Kayserispor, düzenlediği etkinlik ile taraftarı ile buluştu. Yeni transferlerini ve takım oyuncularını da tanıtan sarı-kırmızılıların açılış töreninde Bengü ve Kenan Doğulu konser verirken, terör olayları da lanetlendi.

Kadir Has Stadı´nda düzenlenen sezon açılış töreni, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı´nın okunmasının ardından başladı. Açılışa, Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ercan Teke, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor Kulüp Başkanı Erol Bedir, geçtiğimiz günlerde Hakkâri´nin Yüksekova ilçesinde PKK´nın saldırısında eşi Nurcan ve 11 aylık oğlu Mustafa Bedirhan´ı şehit veren Astsubay Serkan Karakaya ve çok sayıda taraftar katıldı. Taraftarlar sık sık ?Şehitler ölmez vatan bölünmez´ diye slogan atarken, Nurcan ve Mustafa Bedirhan Karakaya´nın fotoğrafının bulunduğu ?İntikamınız alınacak´ yazılık pankart açtılar. Kayserisporlu futbolcularda terörü lanetleyen tişörtler giyerek sahneye çıktı.

Açılışa özel verilen konserde ise ilk olarak popçu Bengü sahne aldı. Seslendirdiği birbirinden güzel eserler ile taraftarlara unutulmaz bir gece yaşatan Bengü, yeni sezonda Kayserispor´a başarılar diledi. Bengü´nün konserinin ardından sahneye Kayserispor çalışanları, alt yapı antrenörleri, futbolcular, yönetim kurulu üyeleri ve Kayserispor Kulüp Başkanı Erol Bedir çıktı. Burada bir konuşma yapan Bedir, taraftarlara teşekkür ederek, ?Kayserispor´u desteklerken terörü de lanetleyen hemşerilerime ne kadar teşekkür etsem azdır. Yapacak başka bir şey yok? diye konuştu.

Kayserispor´un yeni sezonda daha etkin bir form izleyeceğini savunan Başkan Bedir, şunları söyledi:

Başkan Bedir´in konuşmasının ardından sponsorlara plaketler verildi. Açılışa ayrıca destek veren Boydak Holding´in CEO´su Alpaslan Baki Ertekin´e de Başkan  Erol Bedir tarafından plaket verildi. Başkan Erol Bedir burada, eşini ve 11 aylık oğlunu PKK´nın saldırısında şehit veren Astsubay Serkan Karakaya´yı sahneye davet ederek, Kur´an-ı Kerim ve Türk bayrağı hediye etti. Bu sırada Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam gözyaşlarını tutamadı. Kayserisporlu futbolcular da Nurcan ve Mustafa Bedirhan Karakaya´nın fotoğrafının bulunduğu üzerinde ´Unutmayacağız´ yazılı tişörtler giydi.

Sarı-kırmızılı kulübün Kadir Has Stadyumu´ndaki sezon açılış törenine babası Mustafa ve kardeşi Hasan Hüseyin´le birlikte katılan Jandarma Astsubay Çavuş Serkan Karakaya, basın mensuplarına yaptığı açıklamada "Başkanımıza ince ve nazik davetinden dolayı teşekkür ediyoruz. Kayserispor´a da ligde başarılar diliyorum. Oğlum Bedirhan Mustafa ve eşim Nurcan´ın yüzü suyu hürmetine ligi iyi bir yerde bitirirler. Başkanım beni aradığında terörün lanetleneceğini söyledi. Taraftarlarla birlikte bağırarak, çağırarak acımızı atlatırız diye etkinliğe katıldık. Başkanıma ilgisinden alakasından dolayı teşekkür ediyorum. Kayserispor böyle bir başkana sahip olduğu için çok şanslı. Vatanımız sağ olsun benim acım hala içimde taze, hiç bir zamanda kurumayacak. O köpek sürülerine karşı birlik ve beraberlik zamanı. Şu an stattan da anlaşıldığı gibi şehidiyle birlikteler. Eşimde bende aynı takımı tutuyordum. Evleneceğim kadının hep benimle aynı takımı tutmasını isterdim öylede oldu. İkimiz de Fenerbahçeliyiz, ikinci takımımız da Kayserispor" açıklamasında bulundu.

Düzenlenen sezon açılışı, popçu Kenan Doğulu´nun konseri ile sona erdi. Taraftarlarda doyasıya eğlendi.



Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor-trabzon maçı biletleri satışa çıktı

‘Yılmaz’dan temkinli açıklama

Burak Yılmaz: “Ben umutluyum, daha iyi olacağız”

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor 40 puana erişmek istiyor

Maçı bilet fiyatları belli oldu