KAYSERİSPOR SINIFTA MI KALDI?

KAYSERİSPOR SINIFTA MI KALDI?

KAYSERİSPOR 0-1 TRABZONSPOR

Spor Toto Süper Lig´in 13. haftasında Kayserispor, kendi saha ve taraftarı önünde Trabzonspor´u konuk etti. Her iki takım içinde kritik öneme sahip olan karşılaşmanın ilk yarısı Trabzonspor´un 1-0 üstünlüğü ile tamamlanırken, karşılaşma da bu skor ile sonuçlandı ve Kayserispor haftayı mağlup kapattı.
Süper Lig´de lale devri yaşayan takımlar Kayserispor ve Trabzonspor, Kadir Has Stadyumu´nda kozlarını paylaştılar. Karşılaşmanın ilk yarısı Trabzonspor´un 1-0´lık üstünlüğü ile tamamlanırken, ikinci yarıda da başka gol sesi çıkmadı ve Kayserispor, sahasında Trabzonspor´a mağlup oldu.
Kadir Has Stadyumu´nda oynanan karşılaşmanın 9.dakikasında gelişen Kayserispor atağında ceza sahası dışında topla buluşan Murat´ın sert vuruşunda top az farkla üstten auta çıktı. 37.dakikada gelişen Trabzonspor atağında N´Doye´nin pasıyla topla buluşan Bero, defans ve kaleci Ahamada´nın müdahalesine rağmen düzgün bir vuruş gerçekleştirdi ve top direğe çarparak ağlarla buluştu. Bu golle birlikte Trabzonspor, Kayserispor deplasmanında 1-0 öne geçti. İlk yarıda başka pozisyon olmadı ve Kayserispor soyunma odasına 1-0 geride girdi.
İkinci yarıya hırslı başlayan taraf ise konuk ekip Trabzonspor oldu. 65.dakikada Kayserispor´un atağında Levent´in sağ kanattan ortasına yükselen Welliton´un kafa vuruşunda top üst ağlarda kaldı. 83. dakikada Trabzonspor ceza sahası içerisinde yaşanan karambol de topu önünde bulan Welliton´un şutunda top üstten auta çıktı. Karşılaşmanın son bölümüne 4 dakikalık oynanmayan süre eklense de başka gol sesi çıkmadı ve Kayserispor sahasında konuk ettiği Trabzonspor´a 1-0 yenilerek, haftayı mağlup kapayan taraf oldu.
Kayserispor bu mağlubiyet ile 9 puanda kaldı ve puan durumunda 17.sıraya geriledi. Trabzonspor ise 15 puana ulaşarak 12.sıraya yükseldi.



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak