KAYSERİSPOR SON HAZIRLIK MAÇINDA GALİP

KAYSERİSPOR SON HAZIRLIK MAÇINDA GALİP

KAYSERİSPOR 2-0 KONYASPOR

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, Hollanda kampının son hazırlık maçında Konyaspor ile karşılaştı ve sahadan 2-0´lık galibiyet ile ayrıldı.

Kayserispor´da kamp programı sona ererken, sarı-kırmızılı ekip kampın son hazırlık maçında Konyaspor ile karşılaştı ve sahadan 2-0´lık üstünlük ile ayrıldı.

Sarı-kırmızılıların Hollanda kampı 18 Temmuz´da başlamıştı. Kayserispor, kamp dönemi boyuncu 4 hazırlık maçı yaptı. Kayserispor ilk hazırlık maçında, Heerenveen´e 2-1 ve ikinci hazırlık maçında Nijmegen´a 2-1´lik skor ile mağlup olmuştu. Sarı-kırmızılı ekip, üçüncü hazırlık maçında Utrecht Takımı´nı 1-0´lık skorla mağlup etmişti. Kayserispor, kampın son hazırlık maçında ise Konyaspor ile karşılaştı. Kayserispor´da oyunculardan Şamil Çinaz ve Asamoah´ın attığı gollerle karşılaşma 2-0 Kayserispor´un üstünlüğü ile sona erdi.

Kayserispor´da Hollanda kampı bu maçla sona ererken, sarı-kırmızılılar kamp dönemi boyunca Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam´ın takımda istediği Rotman ve Chery´yi takıma kazandırdı. Kayserispor, iki günlük iznin ardından Kadir Has Kulüp Tesisleri´nde toplanacak ve sezon hazırlıklarını sürdürecek.

Haber: Murat TURP



Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak

Pfdk kayserispor'a cezayı kesti

Kvk adını yarı finallere yazdırdı

Elit voleybol yarı finalde

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev