KAYSERİSPOR, SÜPER LİG´E TUTUNDU

KAYSERİSPOR, SÜPER LİG´E TUTUNDU

BEDİR, ?LİGDE KALMAMIZ REHAVETE YOL AÇMAYACAK? ?

Spor Toto Süper Lig´in bitimine üç hafta kala ligde kalmayı garantileyen Kayserispor´da yüzler gülüyor. Sarı-kırmızılı ekibin Kulüp Başkanı Erol Bedir, ?Ligde kalmamız takım içinde rehavete yol açmayacak? dedi.
Sezona Teknik Direktör Hakan Kutlu ile başlayan ancak, devre arasına Kutlu ile yolları ayıran Kayserispor, sezonun ikinci yarısına Sergen Yalçın ile başlamıştı. 10 futbolcu transfer eden Kayserispor, ikinci yarıya iyi başlasa da Yalçın ile de yolları ayırmıştı. Hemen ardından takımın başına geçen Mesut Bakkal ile Kayserispor, üst üste aldığı 3 galibiyet ile ligde kalmayı garantiledi.
Kayserispor Başkanı Erol Bedir, sarı-kırmızılı ekibin ligde kalmayı garantilemesinin bir rehavete yol açmayacağını söyleyerek, ?Kalan 3 maçta 9 puanı hedefliyoruz. 3 maçımızı kazanıp ligi 8´inci sırada tamamlamak istiyoruz? dedi.
Başkan Erol Bedir, Adanaspor´un Trabzonspor´la beraberliği, Kasımpaşa´nın Çaykur Rizespor´u 4-2 yenmesi, Gaziantepspor´un da Galatasaray´a mağlup olmasıyla takımının matematiksel olarak Süper Lig´de kaldığının altını çizdi. Bedir, sözlerini şu şekilde sürdürdü;
?İkinci yarıda kulübü devraldığımızda kendimize 39-40 puan hedefi koymuştuk. Matematiksel olarak nasılsa ligde kaldık deyip, ipin ucunu kaçırmak gibi bir düşüncemiz yok. En formda, en güçlü kadromuzla kalan 3 maçımızdan 9 puan alıp, sezonu öyle kapatacağız. Küme düşme hattından son anda kurtulmuş bir takım değil, ligi 8 sırada bitiren bir takım olmak istiyoruz. Bizim için lig henüz bitmedi. Taraftarımızda son maça kadar bizi yalnız bırakmasın.?

Haber: Şevket TEKİN



Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor-trabzon maçı biletleri satışa çıktı