KAYSERİSPOR TARAFTARIYLA BULUŞUYOR

KAYSERİSPOR TARAFTARIYLA BULUŞUYOR

KADİR HAS´TAKİ BULUŞMADA HANDE YENER VE MURAT DALKILIÇ SAHNEYE ÇIKACAK ...

Kayserispor, 6 Ağustos´ta taraftarıyla Kadir Has Şehir Stadyumu´nda buluşacak. Gösteri maçının oynanacağı buluşmada, Hande Yener ve Murat Dalkılıç da sahne alacak.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, 2017-2018 sezon hazırlıklarını Avusturya´da sürdürüyor. Sarı-kırmızılı ekip, 31 Temmuz´da kamp çalışmalarını tamamlayacak ve ilimize dönecek.

Sarı-kırmızılılar, lig başlayana kadar hazırlıklarını ilimizde sürdürecek. Kayserispor, 6 Ağustos´ta ise Kadir Has Şehir Stadyumu´nda taraftarıyla buluşacak. Gösteri maçının olacağı gecede, Hande Yener ve Murat Dalkılıç da sahne alacak.

Konuya ilişkin kulüp resmi internet sitesi üzerinden ?Buluşma Vakti´ başlıklı açıklamada şu görüşlere yer verildi: ?Hasret bitiyor, 2017-2018 sezonu 14 Ağustos´ta İstanbul´da oynayacağımız Galatasaray müsabakası ile başlıyor. Ama daha önce, yaklaşık iki buçuk aylık bir aranın ardından ilk resmî maçımız öncesi taraftarımız Kayserispor´u ile Kayserispor´umuz da en büyük gücü büyük taraftarımız ile 6 Ağustos´ta Kadir Kas Stadyum´unda muhteşem bir gece ile buluşuyor. Türk pop müziğinin sevilen isimleri Hande Yener ve Murat Dalkılıç´ın sahne alacağı gecede, yönetim kurulu, teknik heyet ve futbol takımımızın tanıtımı, takımımızın kendi arasında sarı takım ve kırmızı takım olarak ayrılarak yapılacak gösteri maçı, ışık, ses ve havai fişek gösterileri ile daha birçok sürpriz ile buluşuyoruz.?

Öte yandan, Kayserispor yönetim kurulu ve futbolcuların katılımı ile 6 Ağustos 2017 Pazar günü saat 13.00´da Mimarsinan Parkı içinde mağaza açılışı ve ardından lisanslı ürün imza günü yapılacak.



Kayserispor'a para cezası var

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı