KAYSERİSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ HAKAN KUTLU

KAYSERİSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ HAKAN KUTLU

?YENİ SEZONDA SAVAŞAN BİR TAKIM OLUŞTURACAĞIZ?

Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, takımın başına geçtiği dönemi anlattı. Kutlu ?Takımın başına geçtiğimde futbol otoriteleri bize, alt lige düşmüş gözüyle bakıyordu? dedi.
Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Kayserispor´da göreve geldikten sonra yaşananları anlattı. Kutlu, transfer çalışmaları hakkında da açıklamalarda bulundu.
Göreve başladıkları dönemde fikstürün zorluğu nedeniyle birçok futbol otoritesi tarafından kendilerine bir alt lige düşmüş gözüyle bakıldığını dile getiren Kutlu, ?Şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe ve Beşiktaş, Avrupa Ligi mücadelesi veren Galatasaray, Kasımpaşa ve Akhisar Belediyespor, küme düşme mücadelesindeki rakiplerimizden Çaykur Rizespor ile deplasmanda oynayacaktık. İçeride ise Bursaspor, Antalyaspor, Eskişehirspor ve Sivasspor gibi zorlu ve kritik maçlarımız vardı? dedi.
Takımının başında ilk çıktığı Fenerbahçe maçı kadrosunda kulübede 2 yedek kaleci ile birlikte 17 kişinin olduğunu dile getiren Kutlu, şunları kaydetti: ?Tüm bunlar yetmezmiş gibi maç sonunda 3 futbolcumuz kırmızı kart görmüştü. Yani süreçteki her olay aleyhimize işliyordu. Hayatım boyunca inandığım bir felsefe vardır; ?Hayatta yıkılmayacak bir şey varsa birliktelik ve karakterdir.´ Bu zorlu süreci atlatmanın tek yolu birlik ve beraberliği sağlamaktı. Öncelikle futbolcularıma yeni bir sayfa açmaları gerektiğini, formaya herkesin eşit mesafede olduğunu söyledim ve karşılıklı güven duygusunu sağladık. Sonrasında taktiksel bir değişikliğe gittik. 4-2-3-1 sisteminden 4-1-2-3 sistemine geçiş yaptık. Daha önce düzenli olarak şans bulamayan Oğulcan Çağlayan, Sinan Bakış, Diego Lopes ve Berkan Emir gibi futbolcular bizimle birlikte iyi bir çıkış yakaladı. Diğer futbolcuların da verimliliklerini önemli düzeyde arttırdık.?
Yeni sezon öncesi yapılacak olan transferler hakkında da konuşan Kutlu sözlerini şu şekilde sürdürdü:
?Yardımcılarımla fırsat buldukça yurt dışına giderek maç izliyoruz. Başkanımız ve yönetim kurulumuz ile oturup konuşacağız. Yeni sezonda gerçekten forma için savaşan, takımı ve şehri sahiplenen bir takım yaratarak daha üst sıralara oynamak istiyoruz.?
(SPOR SERVİSİ)



Melikgazi’nin gençleri final grubu’nda dağıldı

Kayserispor gözünü paşa’ya dikti

Başkan Çolakbayrakdar, dünya ikincisi olan Kocasinan’ın özel sporcusunu tebrik etti

Hacılar Erciyesspor, Malatya'da mağlup oldu

Develigücü 3 puanı 2 golle aldı

Kayserispor’un genç oyuncusu Aras Çelik’e milli davet

Kayseri Spor Lisesi Badminton Türkiye Şampiyonu oldu

Kayserili karateciler, İzmir’den 4 madalya ile döndü

Kayseri 2. Amatör Küme: Güneşli Gençlikspor: 3- Bayraktarspor: 1

Kayseri U17 Ligi: Kocasinan Şimşekspor: 0 - Talasgücü Belediyespor:4

Talasgücü U-14 Futbol Takımı Türkiye Finali’ne yükseldi

Rüya Cimnastik Külübü, Türkiye Şampiyonu oldu

TFF 3. Lig: Karabük İdman Yurdu: 1 - Talasgücü Belediyespor: 0

Majid Hosseini ameliyat oldu

Melikgazi Kayseri’de sayı kraliçesi Aaryn Ellenberg oldu

Melikgazi Kayseri, 2 bin 352 sayı üretti