KAYSERİSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ SERGEN YALÇIN

KAYSERİSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ SERGEN YALÇIN

?KUPADA DA YOLUMUZA DEVAM ETMEK İSTİYORUZ?

Türkiye Kupası çeyrek finalinde Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Kayserispor, bu maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Sergen Yalçın, ?Kupada da yolumuza devam etmek istiyoruz? dedi.
Spor Toto Süper Lig´in ikinci yarısında oynadığı futbolla dikkatleri üzerine çeken Kayserispor, bu çıkışını Türkiye Kupası´nda da sürdürmek istiyor. Ligin ikinci yarısında sahasında 4-1 mağlup ettiği Fenerbahçe ile Türkiye Kupası´nda karşılaşacak olan Kayserispor, bu maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Kadir Has Kulüp Tesisleri´nde Teknik Direktör Sergen Yalçın nezaretinde gerçekleştirilen antrenman 1 saat 45 dakika sürdü. Kuvvet ve dayanıklılık çalışması ile başlayan antrenman taktik ağırlıklı çift kale maç ile son buldu.
Kayserispor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 3 günde 2 zorlu müsabakaya çıkacağız diyen Yalçın sözlerini şu şekilde sürdürdü;
?Bu hafta üç gün arayla iki tane çok zorlu maç oynayacağız. Öncelikle kupada çeyrek final karşılaşmasında, Fenerbahçe´yi konuk edeceğiz. Daha üç gün dolmadan Kasımpaşa ile ligde karşılaşacağız. Federasyonun açıkladığı programa tabii ki uymak zorundayız. Bir bahane gibi konuşmak istemiyorum ama üç gün arayla iki maç oynamak ağır gelecek. Mücadele gücü yüksek bir maça çıkacağız. Daha üçüncü gün olmadan Kasımpaşa ile lig maçına çıkacağız. Ligdeki durumumuz belli. Çok rahat bir konumda mücadele vermiyoruz. Bize göre çok sıkıştırılmış bir program olmuş. Pazar günü oynayacağımız rakip, bizden iki gün önce oynayacak kupa maçını. Onlar 5 gün dinlenme süresi bulurken, biz daha üç gün dolmadan lig maçına çıkacağız. Hazırlanan program adaletsiz bir program gibi görünüyor. Fenerbahçe ve Kasımpaşa maçlarında tüm oyuncuları kullanmaya çalışacağı ve farklı kadrolarla sahada olacağız. Bu kadar kısa sürede iki maç ağır gelebilir. Biz, lige çok önem veriyoruz. Kasımpaşa maçı bizim için olmazsa olmaz maçlardan biri olacak. Kupada da devam etmek istiyoruz. Biz zor tarafta mücadele eden olduk. Fenerbahçe´yi eleyerek kupada da devam etmek istiyoruz ama 3 günde 2 program doğru bir program olmamış.?
?Düşme korkusundan tamamen kurtulduk diyemeyiz´ diyen Yalçın sözlerini şu şekilde sonlandırdı:
?İyi oynuyoruz ve kazanıyoruz. Oyuncular sahada çok mücadele ediyorlar. Oyuncularımız maçlarda güzel bir duruş sergiliyorlar. Bu durum çok güzel ama şuan bulunduğumuz yer itibariyle, kümeden kurtulduk diye bir şey söylemek söz konusu olamaz. Şuanda 25 puanla ligin dibindeyiz. Daha doğrusu dibin bir üzerindeyiz. Kırmızı çizgiye en yakın takımız. Bu durumda da küme düşte konusunda henüz tehlikeyi atlatmış durumda değiliz. Önümüzde oynayacağımız iki maçı da sahamızda oynayacağız. Yönetimimiz, taraftarımız ve bizler elimizden gelenin en iyisini yapacağız ve bu maçlardan galibiyetle ile ayrılacağız.?

HABER: ŞEVKET TEKİN



Başkan Çolakbayrakdar, dünya ikincisi olan Kocasinan’ın özel sporcusunu tebrik etti

Hacılar Erciyesspor, Malatya'da mağlup oldu

Develigücü 3 puanı 2 golle aldı

Kayserispor’un genç oyuncusu Aras Çelik’e milli davet

Kayseri Spor Lisesi Badminton Türkiye Şampiyonu oldu

Kayserili karateciler, İzmir’den 4 madalya ile döndü

Kayseri 2. Amatör Küme: Güneşli Gençlikspor: 3- Bayraktarspor: 1

Kayseri U17 Ligi: Kocasinan Şimşekspor: 0 - Talasgücü Belediyespor:4

Talasgücü U-14 Futbol Takımı Türkiye Finali’ne yükseldi

Rüya Cimnastik Külübü, Türkiye Şampiyonu oldu

TFF 3. Lig: Karabük İdman Yurdu: 1 - Talasgücü Belediyespor: 0

Majid Hosseini ameliyat oldu

Melikgazi Kayseri’de sayı kraliçesi Aaryn Ellenberg oldu

Melikgazi Kayseri, 2 bin 352 sayı üretti

Melikgazi Kayseri Basketbol ligi 9.sırada tamamladı

TKBL: Melikgazi Kayseri Basketbol:75 - BOTAŞ: 80