KAYSERİSPOR TESİSLERİNE ÜZGÜN DÖNDÜ

KAYSERİSPOR TESİSLERİNE ÜZGÜN DÖNDÜ

SÜPER LİG´E MİLLİ MAÇ HAFTASI ARASI

Fenerbahçe deplasmanından 3-3´lük skor ile ayrılan Kayserispor, maç sonrasında Kayseri´ye dönerek dinlenmeye çekildi. Kulüp tesislerine beraberlik üzüntüsü ile dönen sarı-kırmızılılar, A Milli Takım maçı nedeniyle Galatasaray maçını gelecek hafta oynayacak.
Süper Lig´de ilk haftayı mağlup tamamladıktan sonra Fenerbahçe ile sezonun 2.hafta maçında karşılaşan Kayserispor, kulüp tesislerine döndü. Kulüp tesislerinde dinlenmeye çekilen sarı-kırmızılılar, 3.hafta maçı olan Galatasaray mücadelesini A Milli Takımın Rusya ile yapacağı özel maç ve Hırvatistan maçı nedeniyle gelecek hafta Kadir Has Stadyumu´nda oynayacak.
Antrenmanlara en kısa sürede başlayacak olan Kayserispor´da Kulüp Futbol Şube Sorumlu Ahmet Yıldız, takımda üzüntünün hakim olduğunu belirterek ?İlk 10 haftalık maç serimiz elbette bizim için zor geçecekti. Ancak Fenerbahçe maçında kaçırdığımız galibiyet bizleri ve futbolcuları çok üzdü. Galibiyeti avuçlarımızın arasından kaçırdık. Bu hafta ise sahamızda Galatasaray´ı konuk edecektik. A Milli Takım maçları nedeniyle lige bir hafta ara verildi. Bu arayı iyi değerlendirmek istiyoruz. Galatasaray´dan puan alacak güce sahibiz. Galatasaray´ı da elimizden kaçırmayacağız? şeklinde konuştu.



Kayserispor'a para cezası var

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı