KAYSERİSPOR, TRABZON´A GİTTİ

KAYSERİSPOR, TRABZON´A GİTTİ

KAYSERİSPOR´DA KUCHER VE BADJİ KAFİLEDE YER ALMADI

Spor Toto Süper Lig´in 28.hafta karşılaşmasında Kayserispor-Trabzonspor´a konuk olacak. Sarı-kırmızılı ekip, havayolu ile Trabzon´a gitti. Kayserispor´da Kucher ve Badji kafilede yer almadı.

Spor Toto Süper Lig´in 28´inci haftasında Kayserispor, bugün saat 16:00´da Trabzonspor´a konuk olacak. Sarı-kırmızılı kafile karşılaşma için İstanbul aktarmalı olarak Trabzon´a gitti. Kayserispor´da kart cezası bulunan Oleksandr Kucher ile sakatlığı devam eden Badji kafilede yer almayacak.

Fenerbahçe karşısında farklı yenilginin şokunu atlatan Kayserispor´da, Trabzonspor karşısında kalecisi Silviu Lung ile Christian Sapunaru´nun cezaları sona ererken, boğaz enfeksiyonu nedeniyle Fenerbahçe maçı öncesi antibiyotik tedavisi gören ve bu nedenle karşılaşmada forma giyemeyen Lopes de iyileşti. Trabzonspor, hazırlıklarının yapıldığı son idmanda sakatlık geçiren Varela ise kafile ile Trabzon´a götürüldü.

Kayserispor Başkanı Erol Bedir, sarı-kırmızılı takımın kalan tüm maçlarına galibiyet iddiasıyla çıkacağını ve Avrupa kupalarına katılmayı çok arzuladığını söyledi. Bedir, sözlerini şu şekilde sürdürdü;  ?Fenerbahçe maçı sonrası teknik kadromuz ve oyuncularımızla konuştuk. Onlar da taraftarımız gibi, yönetimimiz gibi, teknik kadromuz gibi Avrupa kupalarına kalmayı çok arzuluyorlar. Onun için Trabzonspor maçı dâhil kalan tüm karşılaşmalarımıza galibiyet için çıkacağız.?

Haber: Mustafa Gürbüz



Kayserispor'a para cezası var

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı