KAYSERİSPOR´DA, KAVLAK VE DOUGLAS GÖRÜŞMELERİ

KAYSERİSPOR´DA, KAVLAK VE DOUGLAS GÖRÜŞMELERİ

SERGEN YALÇIN, KAVLAK İLE GÖRÜŞECEK. YÖNETİM DOUGLAS İÇİN GERİ SAYIMDA .

Sergen Yalçın´ın, teknik direktörlüğe gelmesiyle hareketlenen sarı-kırmızılılar Veli Kavlak transferi için Beşiktaş´ı ikna etti. Son sözü ise Sergen Yalçın ile görüşecek olan Veli Kavlak söyleyecek. Diğer yandan defansın daha düzenli olması için sarı-kırmızlı yöneticiler Akhisar´dan Douglas ile görüşmeye başladılar.
Kayserispor´da teknik direktörlüğe Sergen Yalçın´ı getirmesinin ardından transfer çalışmalarına hız veren Kayserispor, Beşiktaş´ta forma giyen Veli Kavlak´ın transferinde mutlu sona yakın. Sarı-kırmızılı yönetimin, Beşiktaş´ı ikna ettiği, transferin bitmesi için ise Veli´nin vereceği kararının beklendiği iddia edildi. Genç Teknik adam Sergen Yalçın ise Veli Kavlak ile özel bir görüşme yapacak ve kendisini Kayserispor´a davet edecek.
Transfer çalışmalarına ilişkin konuşan Kayserispor Başkanı Erol Bedir ise ?Yangın tüpü elimizde. Gereken müdahaleyi yapıyoruz? dedi. Bedir sözlerini şu şekilde sürdürdü; ?Şartları iyileştirmek için çalışıyoruz. Kayserispor, Kayseri´nin takımı. Bize verilen bu zor görevi başarmak zorundayız. Transferler yapıyoruz. Görüşmeler yapıyoruz. Şu an bir sorun yok. Sergen hocamız takımın başında. Transfer listemiz elimizde. Yapacağımız takviyelerle birlikte bu takımı kurtarmayı hedefliyoruz.?
Öte yandan alacaklarını bahane ederek sözleşmesini fesih eden Nakoulma ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Tecrübeli oyuncu ile Galatasaray´ın ilgilendiği ve transferde son aşamaya gelindiği iddia edildi.
Diğer yandan Kayserispor, stoper mevkiine de takviye yapmak için çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılı ekip, Akhisar Belediyespor forması giyen Douglas Ferreira için görüşmelere başladı. Sergen Yalçın´ın, Akhisarlı oyuncu için ?Takımda katkı vereceğine inanıyorum. Alabilirsek Douglas olsun. Olmaz ise alternatif isimlere yönelim´ dediği de öğrenilen bilgiler arasında yer alıyor. Douglas ile görüşmesi olumlu geçen sarı-kırmızılı yönetim, kulübü ile de anlaşma sağlarsa, bu oyuncuyu Antalya kampına getirecek.

(Mustafa GÜRBÜZ)



Melikgazi’nin gençleri final grubu’nda dağıldı

Kayserispor gözünü paşa’ya dikti

Başkan Çolakbayrakdar, dünya ikincisi olan Kocasinan’ın özel sporcusunu tebrik etti

Hacılar Erciyesspor, Malatya'da mağlup oldu

Develigücü 3 puanı 2 golle aldı

Kayserispor’un genç oyuncusu Aras Çelik’e milli davet

Kayseri Spor Lisesi Badminton Türkiye Şampiyonu oldu

Kayserili karateciler, İzmir’den 4 madalya ile döndü

Kayseri 2. Amatör Küme: Güneşli Gençlikspor: 3- Bayraktarspor: 1

Kayseri U17 Ligi: Kocasinan Şimşekspor: 0 - Talasgücü Belediyespor:4

Talasgücü U-14 Futbol Takımı Türkiye Finali’ne yükseldi

Rüya Cimnastik Külübü, Türkiye Şampiyonu oldu

TFF 3. Lig: Karabük İdman Yurdu: 1 - Talasgücü Belediyespor: 0

Majid Hosseini ameliyat oldu

Melikgazi Kayseri’de sayı kraliçesi Aaryn Ellenberg oldu

Melikgazi Kayseri, 2 bin 352 sayı üretti