KAYSERİSPOR TRANSFER YAPACAK

KAYSERİSPOR TRANSFER YAPACAK

?ŞARTLAR UYGUN OLURSA BİR KAÇ OYUNCU DAHA ALIRIZ ?

Kayserispor Kulüp Başkanı Erol Bedir, sezonda ilk 3 hafta geride kalırken transfer dönemi kapanmadan birkaç oyuncu daha almayı düşündüklerini söyledi. Son olarak Nikola Stoilijkovic´in transferini tamamlayan sarı-kırmızılılar bir kanat ve bir de orta saha oyuncusu transfer etmeyi planlıyor.

Kayserispor, Süper Lig´in 4. haftasında oynayacağı Sivasspor maçının hazırlıklarına 3 günlük iznin ardından başladı. Kulüp tesislerinde, Teknik Direktör Marius Sumudica yönetiminde antrenman yapan futbolcular, düz koşunun ardından ısınma hareketleri yaptı.

Antrenmanları izleyen Kulüp Başkanı Erol Bedir, oyuncularından son derece memnun olduğunu belirterek, ?Beşiktaş ile oynanan özel maçtan sonrada söylemiştim. Memnunum. Ancak birkaç transfer daha yapmak istiyoruz. Son olarak Nikola Stoilijkovic´in transferini gerçekleştirdik. Şartlar uygun olursa birkaç oyuncu daha almak ve transferi kapatmak istiyoruz? diye konuştu.

8 Eylül tarihinde sona erecek olan transfer dönemi için değerlendirme de bulunan Başkan Bedir, ?Gelecekler veya gidecekler konusunda hocamızın raporlarını inceleyip, fikrini aldık. Zaten daha önce bir takım şeyler konuşmuştuk ama oynamış olduğumuz hazırlık maçlarından sonrada fikirlerinde bir değişme olup olmadığı noktasında görüştük. Özetle Kayserispor daha iyi nasıl olur? Neler yapılırsa daha başarılı olur? Konusunda fikir alışverişinde bulunduk. Takımımızda sakat ve cezalı oyuncumuz yok. Gayet güzel bir şekilde çalışmalarımız devam ediyor. 8 Eylül tarihine kadar birkaç oyuncu ile daha sözleşme imzalamak isteriz. Bunun nedeni de sezon uzun bir maraton ve sakatlanmalar veya kart cezaları konusunda asıl kadroda bulunan oyuncularımıza alternatif olacak oyuncuların hazır bulunması. Kadro ve transfer konusunda biz biraz daha tedbirli ilerlemek istiyoruz? ifadelerini kullandı.

 

Haber: Mustafa GÜRBÜZ



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı