KAYSERİSPOR, TRANSFERDE ACELECİ

KAYSERİSPOR, TRANSFERDE ACELECİ

BEDİR, ?SEZONA RAHAT GİRMEK İÇİN TRANSFER ÇALIŞMALARINA BAŞLADIK? ...

Spor Toto Süper Lig´de son iki sezonda küme düşme korkusu hisseden Kayserispor´da yönetim, gelecek sezon aynı sıkıntıları yaşamamak için ligin sona ermesini beklemeden transfer hamlesini başlattı.
Spor Toto Süper Lig´in 31. haftasında sahasında Atiker Konyaspor´u 2-1 mağlup ederek ligde kalmayı matematiksel olarak garantileyen Kayserispor´da yönetim, bu maçın ardından transfer çalışmalarını başlattı.
Kayserispor Kulübü Başkanı Erol Bedir, yaptığı açıklamada, zor bir süreçten geçtikten sonra bitime 3 hafta kala ligde kalmayı garantilemenin mutluluğunu yaşadıklarının altını çizdi.
Bedir, ligde kalmayı matematiksel olarak garantiledikleri Atiker Konyaspor maçının ardından gelecek sezonun planlamasını yapmaya başladıklarını söyledi ve şöyle devam etti:
?Hali hazırdaki kadromuzda 3 futbolcumuzun sözleşmesi bitiyor, 4 kiralık oyuncumuz var, kadroda eksik bölgelerimiz var. Bunların hemen hazırlıklarına başladık, içeride ve dışarıda yerli ve yabancı çalışmalarımız devam ediyor. Arkadaşlar bir program geliştirdi. 300 civarında, her mevkiden 15-20 oyuncu portföyü oluşturuyorlar. Bunların içerisinde bizim istemediklerimiz olacak, bizim istediğimiz halde bizi istemeyecek oyuncular olacak, ekonomik olarak hesaplarımızın tutmadığı faktörler olacak ama kaybedecek zamanımız yok. O kısa zamanda kadroyu oluşturmanın zorluğunu, sıkıntısını yaşamış birisi olarak biraz daha önce davranıp sezona biraz daha rahat girmeye çalışıyoruz. Önümüzdeki sezon Kayserispor alt sıralarda kesinlikle anılmayacak. Yukarılarda artık nerede yer bulursak onun için çabalayacağız.?

Haber: Şevket Tekin



Melikgazi’nin gençleri final grubu’nda dağıldı

Kayserispor gözünü paşa’ya dikti

Başkan Çolakbayrakdar, dünya ikincisi olan Kocasinan’ın özel sporcusunu tebrik etti

Hacılar Erciyesspor, Malatya'da mağlup oldu

Develigücü 3 puanı 2 golle aldı

Kayserispor’un genç oyuncusu Aras Çelik’e milli davet

Kayseri Spor Lisesi Badminton Türkiye Şampiyonu oldu

Kayserili karateciler, İzmir’den 4 madalya ile döndü

Kayseri 2. Amatör Küme: Güneşli Gençlikspor: 3- Bayraktarspor: 1

Kayseri U17 Ligi: Kocasinan Şimşekspor: 0 - Talasgücü Belediyespor:4

Talasgücü U-14 Futbol Takımı Türkiye Finali’ne yükseldi

Rüya Cimnastik Külübü, Türkiye Şampiyonu oldu

TFF 3. Lig: Karabük İdman Yurdu: 1 - Talasgücü Belediyespor: 0

Majid Hosseini ameliyat oldu

Melikgazi Kayseri’de sayı kraliçesi Aaryn Ellenberg oldu

Melikgazi Kayseri, 2 bin 352 sayı üretti