Kayserispor Transferde Dur Durak Bilmiyor

Kayserispor Transferde Dur Durak Bilmiyor

Sırp Orta Saha Meleg, Yeni Sezonda Kayseri´de ...

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, transfer çalışmalarını son sürat devam ettiriyor. Sarı-kırmızılı ekip son olarak Sırbistan Süper Lig takımlarından Vojvodina forması giyen 22 yaşındaki Sırp orta saha oyuncusu Meleg ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, Meleg ile anlaşma sağladı. Sırbistan Süper Lig takımlarından Vojvodina forması giyen 22 yaşındaki Sırp orta saha oyuncusu Meleg ile 3 yıllık anlaşma sağlanırken, oyuncunun önümüzdeki günlerde Kayseri´ye gelerek resmi sözleşmeye imza atacağı da öğrenilen bilgiler arasında yer alıyor.
Futbol kariyerine Vojvodina´da başladıktan sonra Ajax´ın dikkatini çeken ve Holanda´ya transfer olan Dejan Meleg, olgunlaşması için önce Jong Ajax ve ardındanda Cambuur takımlarında oynadı. Sonrasında yeniden Ajax´a dönen genç oyuncu 2 sezondur Sırbistan Ligi´nin güçlü takımlarından Vojvodina´da kariyerine devam ediyor. 10 Numara pozisyonunda oynayan ve Sırbistan Milli Takımı´na kadar yükselen yetenekli oyuncu 1.83 boyunda ve 76 Kg ağırlığında. 1994 Yılında doğan ve 2012 yılında Vojvodina takımında prefesyonel olan 22 yaşındaki Dejan Meleg, 5 seznda oynadığı 102 karşılaşmada 31 gol attı. Bu maçların 87´sinde ilk 11´de sahaya çıkan oyuncu UEFA Avrupa Ligi´nde de forma giydi.


Haber: Mustafa GÜRBÜZ



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak