KAYSERİSPOR TUR ATLADI

KAYSERİSPOR TUR ATLADI

VAN B.B. 0-1 KAYSERİSPOR ...

Ziraat Türkiye Kupası 3.Tur karşılaşmasında Süper Lig temsilcimiz Kayserispor, deplasmanda 3.Lig takımlarından Van Büyükşehir Belediyespor´un konuğu oldu. İlk yarıda Asamoah Gyan´ın kaydettiği golle 90 dakikayı tamamlayan Kayserispor, sahadan 1-0 galip ayrılarak 3.Tur´u geçen takım oldu.

Süper Lig´de fırtınalar estiren Kayserispor, Ziraat Türkiye Kupası mücadelesinde de boy gösterdi. 3.Tur maçında 3.Lig temsilcisi Van Büyükşehir Belediyespor´a deplasmanda konuk olan Kayserispor, ilk yarıyı Asamoah Gyan´nın 12.dakikada kaydettiği golle 1-0 önde kapadı.

Van Atatürk Stadı´nda oynanan karşılaşmaya taraftarlarında ilgisi büyük oldu. İkinci yarıda ise Kayserispor´un yedek oyuncuları ellerinden geleni yaptılar. Karşılıklı pozisyonlarla gerçekleşen ikinci 45 dakikada ise Van Büyükşehir Belediyespor´un etkili atakları oldu. Kaleci Muammer´in başarılı kurtarışları sayesinde Kayserispor´un kalesinde gol sesi çıkmadı. 90 dakika sona ererken karşılaşmanın ardına 4 dakikalık uzatma süresi eklendi. Topsuz alanda yapılan hareket sonrasında ise Asamoah Gyan´a sarı kart çıktı. 90+4´ün son düdüğü geldiğinde ise Kayserispor, ilk yarıda bulduğu golle sahadan 1-0 galip ayrılarak Ziraat Türkiye Kupası´nda bir üst tura yükselen takım oldu.

Kayserispor, Süper Lig´de ise Pazar günü saat 16.30´da Kasımpaşa deplasmanında sezonun 6.hafta mücadelesinde yer alacak.

Karşılaşma sonrasında ise Teknik Direktör Sumudica ?Biz elimizden geleni yaptık ve sahadan galip ayrılarak tur maçını geçtik. Son derece mütevazi bir kadro ile sahadaydık. Yedek oyuncularımız ve Süper Lig´de kadroda yer alamayan oyuncularımızı sahada görmüş olduk. Zaten hepsi forma savaşında olan futbolcular ve sıkıntısız bir maç gerçekleştirdiler. Hazırız mesajını da güzel bir şekilde teknik heyete ve bana verdiler. Tebrik ediyorum onları? diye konuştu.

 

HABER: MURAT TURP



Melikgazi’nin gençleri final grubu’nda dağıldı

Kayserispor gözünü paşa’ya dikti

Başkan Çolakbayrakdar, dünya ikincisi olan Kocasinan’ın özel sporcusunu tebrik etti

Hacılar Erciyesspor, Malatya'da mağlup oldu

Develigücü 3 puanı 2 golle aldı

Kayserispor’un genç oyuncusu Aras Çelik’e milli davet

Kayseri Spor Lisesi Badminton Türkiye Şampiyonu oldu

Kayserili karateciler, İzmir’den 4 madalya ile döndü

Kayseri 2. Amatör Küme: Güneşli Gençlikspor: 3- Bayraktarspor: 1

Kayseri U17 Ligi: Kocasinan Şimşekspor: 0 - Talasgücü Belediyespor:4

Talasgücü U-14 Futbol Takımı Türkiye Finali’ne yükseldi

Rüya Cimnastik Külübü, Türkiye Şampiyonu oldu

TFF 3. Lig: Karabük İdman Yurdu: 1 - Talasgücü Belediyespor: 0

Majid Hosseini ameliyat oldu

Melikgazi Kayseri’de sayı kraliçesi Aaryn Ellenberg oldu

Melikgazi Kayseri, 2 bin 352 sayı üretti